FITOTERAPIE

Litchi si Diabetul Zaharat

Despre efectele benefice ale plantelor asupra sanatatii .

view:  full / summary

Ceaiuri medicinale

Posted on August 14, 2010 at 3:10 PM

 

 

Cercetatorii Chi Pui Pang şi colegii au studiat pe soareci efectul ceaiului verde ce contine catechine cu rol antioxidant, acestea contin vitamina C, E, luteina, zeaxantina gasind la nivelul strcturilor ochiului cantitati considerabile din aceste catechine furnizate in alimentatia soarecilor si au demonstrat ca acestea au efect antioxidativ timp de 20 ore .

Astfel stresul oxidative ocular poate fi tratat prin utilizarea acestu ceai verde .

 

Sursa : ScienceDaily (20 februarie 2010)

 


Dietoterapie in cancer

Posted on August 9, 2010 at 1:43 AM

 

Corpul are abilitatea de a regla cantitatea de vase sanguine prezente în orice moment. Şi face aceasta printr-un elaborat şi elegant sistem de control şi echilibru al stimulatorilor şi inhibitorilor angiogenetici, în aşa fel încât, când avem nevoie de o mică creştere a vaselor sanguine corpul poate face asta eliberând stimulatori, proteine numite factori angiogenici care acţionează ca îngrăşământ natural şi stimulează creşterea noilor vase sanguine. Şi când aceste vase în exces nu mai sunt necesare, corpul le readuce la normalfolosing inhibitori de angiogeneză care apar natural. Dar sunt şi situaţii în care începem sub numărul normal, şi avem nevoie să creştem mai multe vase sanguine doar pentru a reface nivelul normal. De exemplu, după o rană. Şi corpul poate face şi aceasta, dar numai până la acel nivel normal, acea valoare de referinţă.

Dar ce ştim acum este că, pentru un număr de boli, sunt defecte în sistem, când corpul nu poate reduce vasele sanguine sau când nu poate creşte vase noi în locul potrivit, la momentul potrivit. Şi în aceste situaţii, angiogeneza este dezechilibrată.Iar când angiogeneza e dezechilibrată, apar o mulţime de boli. De exemplu, angiogeneza insuficientă, prea puţine vase sanguine, conduce la răni care nu se vindecă, crize cardiace, picioare fără circulaţie, moarte după atac cerebral,afectarea nervilor. Iar pe de altă parte, angiogeneza excesivă, prea multe vase sanguine, duce la boli. Se observă aceasta în cancer, orbire,artrită, obezitate, boala Alzheimer. În total, sunt peste 70 de boli majore, afectând mai mult de un miliard de oameni din întreaga lume, care la suprafaţă par să fie diferite una de cealaltă, dar de fapt împărtăţesc angiogeneza anormală ca numitor comun. Şi această realizare ne permite să reconceptualizăm modul în care abordăm aceste boli prin controlarea angiogenezei.

Acum mă voi concentra asupra canceruluideoarece angiogeneza este un atribut al cancerului, orice tip de cancer. Deci să începem.Acesta este o tumoare, o masă gri, închisă la culoare, de rău augur care creşte într-un creier. Şi sub microscop puteţi vedea sute de astfel de vase sanguine colorate maro, vase capilare ce hrănesc celulele canceroase, aducând oxigen şi nutrienţi.Dar cancerele nu încep aşa. De fapt, cancerele nu încep cu o sursă de sânge. Ele încep ca o adunătură de celule mică, microscopică care creşte de la o dimensiune de numai o jumătate de milimetru cub. Aceasta e vârful unui stilou. Ele nu pot creşte mai mari, fiindcă nu au o sursa de sânge, deci nu au destul oxigen sau nutrienţi.

Şi, de fapt, noi probabil formăm aceste cancere microscopice în corpul nostru tot timpul. Studii de autopsie pe oameni care au murit în accidente de maşină au arătat că în jur de 40 la sută dintre femei între 40 şi 50 de ani chiar au microscopicecancere în sâni. În jur de 50 la sută dintre bărbaţii care au 50, 60 de ani au cancere microscopice de prostată. Şi practic 100 la sută din noi, până ajungem la 70 de ani, vom avea cancere microscopice crescând în tiroidă. Totuşi, fără o sursă de sânge, majoritatea acestor cancere nu vor deveni periculoase. Dr. Judah Folkman, mentorul meu, care a fost pionierul în domeniul angiogenezei, a numit aceasta "cancer fără boală".

Deci capacitatea organismului de a echilibra angiogeneza, când funcţionează corect, împiedică vasele sanguine să hrănească cancerele. Iar aceasta se dovedeşte a fi unul dintre mecanismele noastre de apărare cele mai importante împotriva cancerului. De fapt, dacă blochezi angiogeneza şi împiedici vasele sanguine să ajungă vreodată la celulele canceroase, pur şi simplu tumorile nu pot creşte.Dar odată ce angiogeneza are loc, cancerele pot creşte exponenţial. Şi astfel practic un cancer trece de la a fi inofensiv, la mortal. Celulele canceroase suferă mutaţii şi dobândesc abilitatea de a eliberamulţi factori angiogenici, îngrăşământul natural,care creează un dezechilibru în favoarea vaselor sanguine, invadând cancerul. Şi odata ce aceste vase invadează cancerul, acesta se poate extinde, poate invada ţesuturile locale. Şi aceleaşi vase care hrănesc tumorile, permit celulelor canceroase să iasă în circulaţie ca metastaze. Şi, din păcate, acest stadiu târziu al cancerului este cel care e cel mai probabil să fie diagnosticat,când angiogeneza este deja pornită, şi celulele canceroase cresc fără control.

Deci, dacă angiogeneza este pragul dintre un cancer inofensiv şi unul dăunător, atunci o mare parte din evoluţia angiogenezei este un nou mod de a trata cancerul prin eliminarea sursei de sânge. Noi numim aceasta terapie antiangiogenică, şi e complet diferită de chimioterapie fiindcă ţinteşte exact vasele sanguine care hrănesc cancerele. Şi putem face asta fiindcă vasele sanguine tumorale nu sunt precum vasele sanguine normale şi sănătoase pe care le vedem în alte părţi ale corpului. Ele sunt anormale; au o construcţie sărăcăcioasă; şi, din cauza aceasta, ele sunt foarte vulnerabile la un tratament care le ţinteşte. În consecinţă, când le dăm pacienţilor cu cancer terapie antiangiogenică - în acest caz, un medicament experimental împotriva unui gliom, ceea ce e un fel de tumoare la creier - se pot vedea schimbări dramatice ce au loc când tumoarea este înfometată. Aceasta este o femeie cu cancer la sân, tratată cu un medicament antiangiogenic numit Avastin, care e aprobat de FDA (Food and Drug Administration). Şi puteţi vedea că nimbul de circulaţie al sângelui dispare după tratament.

Bun, tocmai v-am arătat două tipuri de cancer foarte diferite care răspund la tratament. Deci, acum câtiva ani m-am întrebat, "Putem să facem un pas mai departe şi să tratăm alte cancere,chiar şi la alte specii?" Aici e un câine boxer de 9 ani, numit Milo care a avea o tumoare foarte agresivă numită neurofibrom malign, care i-a crescut pe umăr. I-a invadat plămânii. Veterinarul i-a dat numai trei luni de trăit. Deci am creat un amestec de medicamente antiangiogenice care a putut fi amestecat în mâncarea lui, cât şi o cremă antiangiogenică care a putut fi aplicată pe suprafaţa tumorii. Şi în câteva săptămâni de tratament, am reuşit să încetinim creşterea cancerului astfel încât să prelungim viaţa lui Milode 6 ori mai mult decât a prezis veterinarul iniţial,şi totul cu o calitate a vieţii foarte bună.

Ulterior am tratat mai mult de 600 de câini. Am obţinut o rată de răspuns la tratament de circa 60 la sută şi am îmbunătăţit speranţa de viaţă a acestor animale de casă care erau pe punctul de a fi eutanasiate. Deci, lăsaţi-mă să vă arăt nişteexemple şi mai interesante. Acesta este un delfin de 20 de ani din Florida, şi avea aceste leziuni în gură care, pe parcursul a trei ani, au devenit celule canceroase scuamoase invazive. Aşa că am creat o pastă antiangiogenică. Am aplicat-o pe cancerde trei ori pe săptămână. Şi pe parcursul a şapte luni, cancerele au dispărut complet, iar biopsiile au redevenit normale.

Aici cancerul creşte pe buza unui cal pe nume Guiness. Este un tip foarte, foarte mortal de cancer pe nume angiosarcom. Deja se răspândise în ganglionii limfatici, aşa că am folosit o cremă de piele antiangiogenică pentru buză şi un amestec oral pentru a trata atât din interior cât şi din exterior. Şi după şase luni, şi-a revenit complet. Iar aici este şase ani mai târziu, Guiness cu proprietarul său foarte fericit.

(Aplauze)

Acum, în mod evident, terapia antiangiogenică ar putea fi folosită pentru o gamă largă de cancere.Şi, de fapt, primele tratamente de început, pentru oameni, cât şi pentru câini, devin deja accesibile.Sunt 12 feluri diferite de medicamente, 11 tipuri diferite de cancer, dar adevărata întrebarea este:Cât de bine funcţionează în practică? Iată informaţii curente despre supravieţuirea pacienţilor care suferă opt tipuri diferite de cancer.Iar coloanele reprezintă speranţa de viaţă din perioada când exista doar chimioterapie, sau operaţii, sau radiaţii. Dar începând din 2004, când primele terapiile antiangiogenice au fost disponibile, după cum puteţi vedea, a avut loc o îmbunătăţire de la 70 la 100 % a speranţei de viaţăpentru persoane cu cancer la rinichi, mieloame multiple, cancer colorectal şi tumori gastrointestinale stromale. Aceasta e impresionant. Dar pentru alte tipuri de tumori şi cancere, îmbunătăţirile au fost numai modeste.

Deci am început să mă întreb, "De ce nu am putut să facem mai bine?" Iar răspunsul, pentru mine, este evident; noi tratăm cancerul prea târziu, când este deja instalat, şi, adesea, deja răspândit sau a format metastaze. Şi ca doctor, ştiu că, odată ce o boală progresează la un stadiu avansat, obţinerea vindecării poate fi dificilă, dacă nu imposibilă. Deci m-am întors la biologia angiogenezei şi am început să mă gândesc: Ar putea răspunsul la cancer să fie prevenirea angiogenezei, bătând cancerul în propriul său joc astfel încât cancerele să nu devină periculoase niciodată? Asta ar putea ajuta oamenii sănătoşi cât şi persoanele care au învins deja cancerul o dată sau de două ori şi vor să găsească o modalitate de a preveni întoarcerea cancerului. Deci pentru a căuta un mod de a preveni angiogeneza în cancer, m-am întors să analizez cauzele cancerului. Şi ce m-a intrigat cel mai mult a fost când am văzut că dieta e responsabilă pentru 30 până la 35 la sută din cauzele cancerului din mediu.

Acum este evident să ne gândim la ce am putea elimina din dieta noastră, arunca, îndepărta. Dar de fapt am avut o modalitate de abordare opusă şi am început să mă întreb: Ce am putea adăuga dietei noastre care este antiangiogenic natural,care ar putea creşte sistemul defensiv al organismului şi să combată aceste vase de sânge care hrănesc cancerele? Cu alte cuvinte, putem să mâncăm pentru a înfometa cancerul?Bine, răspunsul este da. Şi am să vă arăt cum. Şi căutarea noastră pentru aceasta ne-a dus la piaţă, la fermă şi la raftul cu mirodenii fiindcă ceea ce am descoperit este că mama natură a înzestrat un număr mare de mâncăruri şi băuturi şi ierburi cu inhibitori naturali ai angiogenezei.

Iată aici un sistem de testare pe care l-am dezvoltat. În centru este un inel de la care sute de vase sanguine cresc într-o formă de explozie stelară. Şi putem folosi acest sistem pentru a testa factori dietetici la concentraţii obtenabile prin alimentaţie. Deci, să vă arăt ce se întâmplă când introducem un extract de struguri roşii. Ingredientul activ este resveratrolul. Se găseşte şi în vinul roşu.Acesta împiedică angiogeneza anormală cu până la 60 la sută. Iată ce s-a întâmplat când am adăugat un extract din căpşuni. Inhibă angiogeneza puternic. Şi extractul din boabe de soia. Iar aici este o listă din ce în ce mai mare amâncărurilor şi băuturilor antiangiogenetice pe care suntem interesaţi să le studiem. Şi pentru fiecare tip de mâncare credem că sunt potenţiale diferite în rândul diferitelor soiuri şi varietăţi. Şi vrem să măsurăm asta deoarece, ei bine, în timp ce mănânci căpşuni sau bei ceai, de ce să nu alegi pe cele mai puternice pentru prevenirea cancerului.

Iată patru tipuri diferite de ceaiuri pe care le-am testat. Toate sunt ceaiuri obişnuite, iasomie chinezească, sencha japonez, Earl Grey şi un amestec special creat de noi. Şi puteţi vedea clar,ceaiurile au potenţiale diferite de la mai puţin potent la mai mult potent. Dar ce e foarte tare când am combinat cele două ceaiuri cel mai puţin potente, combinaţia, amestecul. este mai potent decât fiecare în parte. Aceasta înseamna că există sinergie alimentară.

Aici sunt mai multe date de la testele noastre.Acum, în laborator, simulăm angiogeneza tumoriireprezentată aici într-o coloană neagră. Şi folosind acest sistem, putem testa potenţialul medicamentelor împotriva cancerului. Deci cu cât mai scurtă este coloana, cu atât mai puţină angiogeneză, ceea ce e bine. Şi aici sunt nişte medicamente obişnuite care sunt asociate cu reducerea riscului de cancer la oameni. Statine, medicamente anti-inflamatorii non-steroidale şi câteva altele, care de asemenea inhibă angiogeneza. Şi aici sunt factorii alimentari care concurează cu success cu aceste medicamente.Puteţi vedea, acestea au proprietăţile lor şi în unele cazuri sunt mai potente decât medicamentele adevărate. Soia, pătrunjelul, usturoiul, strugurii, fructele de pădure, aş putea merge acasă şi găti o masă delicioasă folosind aceste ingrediente. Deci imaginaţi-vă dacă am putea crea primul sistem de clasificare din lume în care am putea aprecia alimentele în funcţie de proprietăţiile lor antiangiogenice şi preventive ale cancerului. Şi asta este ceea ce facem chiar acum.

Acum, v-am arătat câteva date de laborator, iar adevărata întrebare este: Care este dovada că oamenii care consumă anumite alimente pot reduce angiogeneza la cancer? Ei bine, cel mai bun exemplu pe care îl cunosc este un studiu pe 79.000 de bărbaţi, desfăşurat pe o perioadă de 20 de ani, în care s-a aflat că bărbaţii care au consumat roşii gătite de 2-3 ori pe săptămână au avut o reducere cu până la 50 la sută în riscul de a dezvolta cancer la prostată. Acum, ştim că roşiile sunt o sursă bună de licopen, iar licopenul este antiangiogenic. Dar ce e şi mai interesant în acest studiu este că din acei bărbaţi care au avut cancer la prostată, acei care au mâncat mai multe porţii de sos de roşii de fapt aveau mai puţine vase de sânge care alimentau cancerul. Deci acest studiu pe oameni este un prim exemplu despre felul în care substanţele antiangiogenice prezente în alimente şi consumate la nivele practice au un impact asupra cancerului. Şi acum studiem rolul unei diete sănătoase cu Dean Ornish şi UCSF şi Universitatea Tufts despre rolul pe care această dietă sănătoasă îl are asupra indicatorilor angiogenezei care pot fi găsiţi în vasele de sânge.

Acum, evident, ceea ce v-am spus are implicaţii diverse chiar şi dincolo de cercetarea cancerului.Fiindcă, dacă avem dreptate, ar putea influenţa educaţia consumatorilor, serviciile alimentare, sănătatea publică şi chiar şi industria asigurărilor.Şi, de fapt, unele companii de asigurare deja au început să gandescă în această direcţie. Priviţi această reclamă de le Blue Cross Blue Shield din Minnesota. Şi pentru mulţi oameni din întreaga lume, prevenirea prin dietă a cancerului este probabil singura soluţie practică fiindcă nu toată lumea îşi poate permite tratementele scumpe ale cancerului în fază terminală, dar toată lumea ar putea beneficia de o dietă locală, sustenabilă, bazată pe culturi antiangiogenice.

Acum, ca să închei, v-am vorbit despre alimente, şi v-am vorbit despre cancer, dar mai e doar o boală despre care vreau să vă vorbesc şi aceasta este obezitatea. Fiindcă se pare că ţesutul adipos, grăsimea este foarte dependentă de angiogeneză.Şi, precum o tumoare, grăsimea creşte când cresc şi vasele de sânge. Deci întrebarea este: Putem reduce grăsimea prin tăierea aprovizionării de sânge? Deci curba de sus arată greutatea corpului unui şoarece obez genetic care mânâncă nonstop, până ajunge gras ca această minge de tenis păroasă. Şi curba de jos este greutatea unui şoarece normal.

Dacă iei şoarecele obez şi îi dai un inhibitor de angiogeneză, slăbeşte. Opreşti tratamentul şi îşi redobândeşte greutatea. Reporneşti tratementul, pierde din greutate din nou. Opreşti tratamentul, îşi redobândeşte greutatea. Şi de fapt, poti regla greutatea în sus şi jos simplu inhibând angiogeneza. Deci acest mod de a aborda prevenţia cancerului poate avea şi o aplicaţiepentru obezitate. Chestia într-adevăr interesantă despre aceasta este că nu putem lua aceşti şoareci obezi şi să-i facem să piardă mai multă greutate decât greutatea unui şoarece normal. Cu alte cuvinte, nu putem crea şoareci fotomodel.(Râsete) Şi aceasta vorbeşte despre rolul angiogenezei în reglarea valorilor de referinţă sănătoase.

Albert Szent-Gyorgi a spus odată că "Descoperirea constă în a vedea ceea ce fiecare vede şi a gândi ceea ce nu a gândit nimeni." Sper că v-am convinscă, pentru boli precum cancerul, obezitatea şi altele, ar putea fi o mare forţă atacul numitorului lor comun, angiogeneza. Şi aceasta, cred, este ceea ce are nevoie lumea acum. Vă mulţumesc.

(Aplauze)

June Cohen: Deci aceste medicamente nu sunt chiar - chiar în majoritatea tratamentelor de cancer în momentul de faţă. Pentru cineva de aici care are cancer, ce ai recomanda? Ai recomanda să urmeze aceste tratamente acum, majorităţii pacienţilor cu cancer?

William Li: Deci sunt tratamente antiangiogenicecare sunt aprobate de FDA. Şi dacă eşti un pacient cu cancer, sau lucrezi pentru unul sau îngrijeşti unul, ar trebui să întrebi despre ele. Şi sunt multe cercetări clinice. Fundaţia Angiogenesis urmăreşte aproape 300 de companii, şi sunt în jur de peste 100 medicamente pe rol. Deci, considerându-le pe cele aprobate, căutaţi cercetările clinice, dar pe lângă ceea ce doctorul poate face pentru voi, trebuie să începem să ne întrebăm ce putem face noi pentru noi înşine. Şi aceasta e una din temele despre care vorbesc că ne putem împuternici să facem lucrurile pe care doctorii nu le pot face pentru noi, şi anume utilizarea cunoştiinţelor şi acţiunea. Şi dacă mama natură ne-a dat câteva indicii, credem că ar putea exista un nou viitor în aprecierea a ceea ce mâncăm. Şi ceea ce mâncăm este de fapt chimioterapia noastră de trei ori pe zi.

JC: Bun. Şi în aceeaşi direcţie, pentru oameni care ar putea avea un factor de risc pentru cancer, ai recomanda urmărirea unui tratament de genul profilactic sau simpla urmare a unei diete potrivitecu mult sos de roşii?

WL: Ei bine, precum ştii, este o grămadă de dovezi epidemiologice. Şi cred că în era informaţiei, nu durează mult să consulţi o sursă credibilă precum Pubmed, Librăria Naţionala de Medicină, pentru a căuta studii epidemiologice pentru reducerea riscului de cancer bazate pe dietă şi medicamente obişnuite. Iar aceasta este cu siguranţă ceva ce fiecare poate verifica.

 

Autor William Li

Articol . Putem mânca pentru a înfometa cancerul

 

http://www.ted.com/talks/lang/rum/william_li.html

 


Purpura trombocitopenica sindroame acupunctura

Posted on August 8, 2010 at 8:26 AM

 

In medicina chineza Purpura reprezinta o acumulare de Caldura toxica la interior ce afecteaza meridianele Ficat, Splina, Rinichi si organele pe care le traverseaza acestea, precum si libera circulatie a Qi-ului .

 

Sindroame :

1 . Acumulare de Caldura toxica la interior

Boala debuteaza brusc cu pete violacei pe piele, hemoragii, hematurie, febra sau senzatia de febra si caldura la palme, talpi .

Urina este inchisa la culoare, limba rosie sau galben inchis .

Pulsul alunecos si rapid .

 

2. Inn deficit si foc in exces

Debutul este lent, cu simptome variabile, epistaxis, sangerari dentare, ciclu abundant insotit adesea de febra, obraji rosii, transpiratii nocturne, vertij, amnezie, durere si slabiciune coapse, genunchi .

Limba rosie .

Puls rapid si subtire, slab .

 

3. Qi-ul slab nu poate sustine sangele

Ciclu prelungit cu snage deschis la culoare, purpura recurenta, agravata dupa suprasolicitare ce poate fi insotita de epistaxis, sangerare dentara, hematurie, menstruatie abundenta, fata palida, oboseala fizica si psihica .

Anorexie, insomnie, vertij, limba palida sau cu deposit alb subtire .

Puls slab, fin .

 

 

Tratament acupunctural

1. Xuehai ( Sp 10 )

2. Geshu ( VU 17 )

3. Sanyinjiao ( Sp 6 )

4. Quchi ( IG 11 ) – ptr acumulare de caldura toxica

5. Neiting ( St 44 ) – in asthenia Inn-ului si exuberanta focului

Qi-ul slab nu poate sustine sangele

 

1. Taixi ( R 3 )

2. Taichong ( LR 2 )

3. Ganshu ( VU 18 )

4. Shenshu ( VU 23 )

5. Qihai –( VC 6 )

6. Zusanli ( St36 )

 

Auriculoterapie

1. Glande suprarenale (TG2p),

2. Endocrine (CO18),

3. Lung (CO14),

4. Cord (CO15),

5. Splina (CO13),

6. Ficat (CO12)

7. Urechii medii (HX1)

 

Tehnica aplicarii de seminte :

Se apasa pe puncte de 3 ori pe zi la 3 minute diferenta, alternative urechile .

 

Sursa : TCM advisory.com

TCM DISCOVERY

 

 


Shenhxueling

Posted on August 7, 2010 at 8:13 PM

 

SXL

Product Description


Plante : Radix Astragali, Fructus Crataegi, Fructus Jujubae, Colla Coriiasini.

Actiune : tonifica Qi-ul, hraneste sangele, dizolva acumularile si regleaza Qi-ul Splinei .

Indicatii : anemie feripriva

 

Administrare : 1 cp X 3 zi , la copii – 10 gr / zi

Nu se foloseste impreuna cu ceai .


 

 

Studiu clinic privind efectul Shengxueling in purpură trombocitopenică idiopatică

 

Autori : Zhou Yong-ming, Huang Zhen-qiao, Hu Ming-hui, Zhou Shao-hong, Huang Tao, Xu Yi, Lu Jia-hui, Gan Xiao-fang and Zhu Wen-wei

Sursa : CHINESE JOURNAL OF INTEGRATIVE MEDICINE

Volume 11, Number 1, 60-64, DOI: 10.1007/BF02835753

Abstract

 

Au fost luate in studiu clinic 86 de cazuri de Purpura trombocitopenica idiopatica ce au fost tratate cu SXL si cortizon in doua loturi

1 .Lotul tratat cu SXL – 56 de pacienti

2. Lotul tratat cu Cortizon – 30 de pacienti

 

Fiecare grupa a luat aceste medicamente timp de 6 luni .

Rezultate :

Actiune efectiva ( amelioarari evidente )

1. Lotul tratat cu SXL : 91,7 % si nu au prezentat efecte adverse, nu au mai avut sangerari, starea generala s-a imbunatatit, numarul de trombocite a crescut, interleukina – 4 a scazut, numarul de limfocite T a crescut, chiar si dupa 6 luni

2. Lotul tratat cu Prednison a avut un procent de ameliorare de 53,33 %

 

Concluzii :

SXL este un medicament efficient si sigur pentru Purpura trombocitopenica idiopatica, regland concentratia de autoanticorpi antitrombocitari ce distrug trombocitele .

SXL promoveaza diviziunea si maturarea megacariocitelor si faciliteaza productia, eliberarea de trombocite, reducand astfel fragilitatea vascular ace predispune la hemoragii .

 

 

 

 


TABEL CU FARMACII HOMEOPATE BUCURESTI

Posted on July 2, 2010 at 2:01 AM

Nr. crt. Farmacia Adresa Telefon

1 Sf. Maria B-dul Ion Mihalache nr. 142 0212241063

2 APIFARM Str. C.A. Roseti nr. 31 0213173677

3 FARMAPLUS AMZEI Str. Tache Ionescu nr. 5 0213188881

4 HELPNET 52 Str. Tache Ionescu nr. 1 0314050696

5 DONA AMZEI P-ţa Amzei nr. 17 0213197297

6 Decebal COM B-dul Decebal nr. 9 0213227126

7 DONA DRISTOR Str. Dristorului nr. 81-88 0213272557

8 DONA MIHAI BRAVU Şos. Mihai Bravu nr. 122 0212524536

9 DONA GHICA Şos. Colentin nr. 53 0212420130

10 FARMA TOP TRADING Str. Dristorului nr. 2 0213214556

11 FARMEDICA CENTER Str. Sg. Ion Iriceanu nr. 11 0213326545

12 ARTFARM Str. Străduinţei nr. 1 (P-ţa Străduinţei) 0216830064

13 HELIOS LIZEANU Str. Lizeanu nr. 20 0212100334

14 UNO (REMEDIO GHENCEA) B-dul Ghencea nr. 38 0214132540

15 GALENIK Str. Munţii Apuseni nr. 17 (P-ţa Crângaşi) 0722382712

16 ADM 2000 Str. Drumul Taberei nr. 34 0214134471

17 MULTIFARM (JOJO 1) B-dul Iuliu Maniu nr. 186 0214343965

18 MULTIFARM (JOJO 2) B-dul Iuliu Maniu nr. 14 0214300425

19 HELPNET 4 Şos. Mihai Bravu nr. 128 0314050446

20 SILVA B-dul Camil Ressu nr. 16 0213243441

 


DILUTII INALTE PLANTEXTRAKT

Posted on July 1, 2010 at 10:35 AM

 

ACONITUM M , 10M

ACTAEA RACEMOSA M

AGARICUS M ,10M

ALUMINA M

AMBRA GRISEA M

APIS M , 10M

ARGENTUM NITRICUM M , 10M

ARNICA M , 10M , 50M

ARSENICUM ALBUM M , 10M , 50M

AURUM METALLICUM M , 10M

BARYTA CARBONICA M , 10M

BELLADONNA M , 10M , 50M

CALCAREA CARBONICA M , 10M

CALCAREA PHOSPHORICA M , 10M

CAUSTICUM M , 10M

CHAMOMILLA M , 10M

CHINA M , 10M

CONIUM M , 10M

CARCINOSINUM M

GELSEMIUM M , 10M

GERANIUM ROBERTIANUM M

GLONOINUM M

GRAPHITHES M , 10M

HELLEBORUS M , 10M

HEPAR SULFUR M

HYOSCYAMUS M , 10M

IGNATIA M, 10M

IPECA M , 10M

LAC CANINUM M , 10M

LACHESIS M, 10M

LUESINUM M

LYCOPODIUM M , 10M

MEORRHINUM M

NATRIUM MURIATICUM M , 10M

NITRICUM ACIDUM M

NUX VOMICA M , 10M

PHOSPHORUS M

PLATINA M, 10M

PSORINUM M

PULSATILLA M, 10M

RHUS TOX. M

SECALE CORNUTUM M

SEPIA M , 10M

SILICEA M

STAPHYSAGRIA M, 10M

STRAMONIUM M ,10M

SULFUR M ,10M

THUYA M, 10M


Helios lista remedii homeopate II

Posted on July 1, 2010 at 7:02 AM

PAQUENIL (P) 3C - 30C

PARACETAMOL 3X - CM

PARAFFINUM 3C - 10M

PARAMYXO NOSODE 3C - 1M

PARAPLATIN (P) 9C - 30C

PARATHORMONE 12C - 10M

PARATHYROID GLAND 6C -10M

PARATYPHOID A 30C

PARATYPHOID A/B 36C -10M

PARATYPHOID B 12C - 1M

PARDACHIRUS 3C - 200C

PAREIRA BRAVA 3C - 10M

PARIETARIA OFF. 6C -200C

PARIS QUAD. Ø - 50M

PARONICHIA 3X - 200C

PAROTIDINUM 30C - 50M

PARVOVIRUS 6C - 10M

PARVOVIRUS VACCINE 3C -10M

PASS/AVEN S/ VALE Ø -10M

PASSER DOMESTICUS 3C -10M

PASSER MONTANUS 3C - 10M

PASSIFLORA Ø - 50M

PASTEURELLA HAEM. A1 6C- 200C

PASTEURELLA MULTOCIDA 6C- 1M

PASTEURISED MILK (FULL)6X - 1M

PAVO CRISTATUS i: 3C -10M

PAXIL (P) 3X - 10M

PEACOCK (SUJITCHATTERJEE) 6C - 1M

PEACOCK BUTTERFLY 6C -1M

PEANUT 3C - 10M

PEARL (MYTILUS EDULIS)i: 3C - 10M

PEARL IMMERSION GEM 12C- 10M

PEAT 6C - 1M

PECTENS JACOBAEUS 6X -10M

PEDICULUS CAPITIS 3C -CM

PEGANUM HARMALA Ø - 1M

PEGINTERFERON ALFA 2B 3C- 30C

PELARGONIUM SIDOIDES Ø -200C

PELE (KILAUEA VOLCANICASH) 6C - 200C

PELECANUS OCCIDENTALIS6C - 50M

PENCID (P) 3C - 1M

PENICILLINUM (P) 6X -50M

PENTAMIDINE ISETHIONATE(P) 6X - 30C

PENTHORUM SEDOIDES 6X -10M

PEPCID 3X - 10M

PERCHLOROETHYLENE 6C -1M

PERGOLIDE (P) 3C - 12C

PERGONAL (P) 6X - 1M

PERHEXILINE MALEATE (P)3C - 1M

PERICYAZIN (P) 3C - 12C

PERIDOT (GEM ESSENCE) 3C- 10M

PERMETHRIN 3C - 30C

PERNA CANALICULATA 6X -200C

PERTUSSIN 12C - 50M

PERTUSSIS VACCINE 6C -10M

PESTINUM 30 - 10M

PETHIDINE (P) 3C - 10M

PETIVERIA TETRANDRA 6X -1M

PETROLEUM 3X - CM

PETROLEUM CRUDUM NOR. i:3C - 10M

PETROSELINUM Ø - 50M

PHALACROCORAX CAPILLATUS6C - 10M

PHANTOM QUARTZ (GEMESS.) 6C - 50M

PHASEOLUS MULTIFLORUS 3C- 200C

PHASEOLUS VULGARIS 6C -1M

PHELLANDRIUM 6C - 10M

PHENOBARBITONE (P) 6X -10M

PHENYTOIN (EPANUTIN) (P)3C - 10M

PHLEUM PRAETENSE Ø -200C

PHOCA VITULINA i: 6X -10M

PHOENICOPTERUS RUBER 3C- 10M

PHOENIX DACTYLIFERA(BARK) 3C - 1M

PHOLCUS PHALANGIOIDES 3C- 1M

PHOS. ACID 3X - CM

PHOSPHOMET (P) 6C - 30C

PHOSPHORUS i: 6X - MM

PHYSALIA PHYSALIS 12C -50M

PHYSALIS 6C - 10M

PHYSOSTIGMA (P) 6X - 50M

PHYTOLACCA BERRY Ø - 1M

PHYTOLACCA DEC. Ø - CM

PICEA ABIES 6C - 1M

PICRIC ACID 9X - CM

PICRORRHIZAE KURROA 6C -30C

PIG BOWEL NOS (KENNEL)3C - 30C

PIG BOWEL NOS (FIELD) 3C- 30C

PIG SCABIES 3C - 200C

PIGEON BLOOD (COLUMBA12C - 50M

PILOCARPINUM 12X - 10M

PILOCARPINUM MURIATICUM6X - 200C

PILUS EQUINUS 6C - 1M

PIMENTA 9C - 30C

PINE BACH FLOWER RX. 6X- 200C

PINE POLLEN (JAPANESE)3C - 200C

PINEAL GLAND 12C - 50M

PINK (A. WAUTERS) 3X -10M

PINUS ARISTATA 3C - 200C

PINUS CONTORTA 6C - 10M

PINUS LAMBERTII 3X - 10M

PINUS PINEA 3X - 10M

PAGE 12

PINUS SYLVESTRIS Ø - 10M

PIPER METHISTICUM (P) 6X- 50M

PIPER NIG 6C - 10M

PIPISTRELLUS COROMANDRA36C - 50M

PIRITON 3X - 30C

PIROXICAM (P) 6X - 30C

PISCIDIA ERYTHRINA Ø -1M

PITUITARY GLAND(EXTRACT) 6C - 10M

PITUITRIN 9C - 10M

PIX LIQUIDA 6X - 10M

PLACENTA"WELSH" 3C - 10M

PLACENTA (SHERR) 12C -10M

PLANTAGO Ø - 50M

PLAQUENIL 3C - 200C

PLASTIC (PLASTIC WRAP)6C - 1M

PLATANUS OCC. (PLANETREE) Ø - 10M

PLATINA IODATUM (P) i:3C -

PLATINA MET. 9X - CM

PLATINA NAT CHLOR 33C -1M

PLATINA NAT. MUR. 18C-10M

PLATINUM MURIATICUM 3C -CM

PLUMBAGO EUROPOEA 3C -30C

PLUMBAGO LITTORALIS Ø -200C

PLUMBUM ACETICUM 6X -10M

PLUMBUM ARSENICOSUM i:3C - 10M

PLUMBUM CARBONICUM 9C -1M

PLUMBUM FLUORATUM i: 3C- 10M

PLUMBUM IODATUM (P) i:3C -

PLUMBUM MET. i: 3C - CM

PLUMBUM MURIATICUM 6X -10M

PLUMBUM NITRICUM 3C -10M

PLUMBUM OXYDATUM i: 3C -1M

PLUMBUM PHOSPHORICUM 9C- 50M

PLUMBUM SULPHURICUM 9C -10M

PLUTONIUM NITRICUM 30C -CM

PLUTONIUM(236)MURIATICUM 18C - 10M

PLUTONIUM(236) NITRICUM18C - 1M

PLUTONIUM(239)MURIATICUM 18C - 10M

PNEUMOCOCCAL VACCINE 3C- 10M

PNEUMOCOCCIN 30C - 50M

PNEUMOVAX VACCINE (P) 6C- 10M

PODOCARPUS DAC 3C - 200C

PODOPHYLLUM (P) 6X - CM

POHUTA KAWA TREE 3C -30C

POLARIS (NORTH STAR) 12C- 50M

POLIO NOSODE 12C - 10M

POLIO VACCINE (SABIN)12C - 50M

POLIO VACCINE (SALK) 3C- 10M

POLY BOWEL NOSODE 30 -10M

POLYGALA MYRTIFOLIA 6X -1M

POLYGONATUM VULGARE Ø -1M

POLYGONUM CUSPIDATUM 3C- 12C

POLYGONUM MULTIFLORUM 3X- 30C

POLYGONUM PUNCTATUM 6C -1M

POLYGONUM SAG 6C - 1M

POLYMNIA UVEDALIA 9C -1M

POLYMVA 3X - 30C

POLYSTYRENUM 6C - 10M

POLYVALENT CATARRH VACC.36C

PONSTAN FORTE (P) 3X -1M

POPPY SPAGYRIC 3C - 30C

POPULUS CANDICANS 6C -30C

POPULUS CANESCENS 6C -200C

POPULUS TREM Ø - 10M

PORTIA AFRICANA 3C - 1M

PORTIA FIMBRIATA (P) 3C- 10M

POSITRONIUM 6C - 50M

POTENTILLA ANSERINA 3C -

POTENTILLA TORMENTILLA3C - 200C

POTHOS FOETIDUS 6C - 10M

PRASEODYMIUM CARBONICUMi: 3C - 1M

PRASEODYMIUM IODATUM i:3C - 10M

PRASEODYMIUM METALLICUM12C - 10M

PRASEODYMIUM MURIATICUM(P) 3C - 10M

PRASEODYMIUM OXIDE (P)i: 3C -

PRASEODYMIUM PHOS. i: 3C- 10M

PRASEODYMIUM SULPHURICUM(P) 3C - 50M

PRAZOSIN HCL i: 3C - 30C

PREDNISOLONE (P) 6X -10M

PREGABALIN (P) 6C - 30C

PREJOMIN 0806 3C - 200C

PREMAQUIN 3C - 12C

PREMARIN (P) 6X - 10M

PRILOCAINE HYDROCHLORIDE(P) 3C - 30C

PRIMULA OBCONICA 3C -10M

PRIMULA VERIS 6C - 10M

PRIPSEN 3X - 200C

PRO VIRON P 3C - 30C

PROCARBAZINE (P) 3C - 6C

PROCYCLIDINE (P) 6X -12C

PROGESTERONE 12X - CM

PROGUANIL (P) 9C - 1M

PROMETHAZINE HCL 3C -30C

PROMETHIUM MURIATICUM18C - 10M

PROPENTOFYLLINE (P) 3C -30C

PROPOLIS Ø - 10M

PROPRANOLOL 3C - 10M

PROPYLAMINUM arrived

PROSTAGLANDIN ( E1) (P)6X - 200C

PROSTAP (P) 3C - 10M

PROTEUS (BACH) 18C - CM

PROTEUS VULGARIS 6C - 1M

PROTHIADEN (P) 6C - 30C

PROVERA (P) 6X - 10M

PROZAC (P) 6C - 10M

PRUNUS AVIUM GUMMIRESINA3C - 1M

PRUNUS CERASUS 3X - 10M

PRUNUS DULCIS 3C - 10M

PRUNUS SPIN. 6C - 50M

PRUNUS VIRGINIANA Ø - 1M

PSEUDOMONAS 9C - 10M

PSEUDOPHEDRIN HYDRO 12C- 1M

PSEUDOTSUGA MENZIESII 6X- 50M

PSILOCYBE CUBENSIS (P)6X - 10M

PSILOCYBE SEMILANC. (P)9C - 10M

PSITTACULA KRAMERI 6C -10M

PSORALEA CORYLIFOLIA 6X- 1M

PSORINUM 18C - MM

PSYCHOTRIA VIRIDIS 6C -30C

PTELEA TRIFOLIATA Ø -10M

PTERIDIUM AQUILINUM 3C -10M

PTEROPUS ALECTO 3C - 30C

PULEX IRRITANS 30C - 10M

PULMO VULPIS 12C - 10M

PULSATILLA Ø - MM

PULSATILLA NUTT. 12C -1M

PURPLE 9X - 10M

PWMS/PDNS PIG NOSODE 6X- 200C

PYCNOGENOL 3C -

PYRETHRUM PARTH. Ø - 10M

PYRIDOSTIGMINE (P) 6X -30C

PYRITES 6C - 10M

PYROGEN 6X - CM

PYROGEN (FISH) 6C - 10M

PYRUS AMERICANA Ø - 1M

PYTHON (DIVYA) 18C - 10M

PYTHON REGIUS 9C - 50M

QUARTZ CRYSTAL i: 3C -50M

QUARTZ IMMERSION 30C -10M

QUASSIA Ø - 10M

QUERCUS ROBUR Ø - 50M

QUILLAYA SAPONARIA Ø -1M

QUINIDINE 3C - 30C

R. A. N. 36C - 1M

R. N. A. 12C - 50M

RABBIT'S BLOOD 3C - 10M

RABIES VACCINE (CANINE)3C - 10M

RABIES VACCINE (HUMAN)3C - 10M

RACCOON FUR i: 3C - 1M

RADIATION COMBINATION30C - 10M

RADIUM BROMATUM 18C - CM

RADIUM IODATUM 36C - 10M

RADON 18C - CM

RAINBOW (SPECTRUM) 12C -50M

RAJANIA SUBSAMARATA 3X -10M

RALOXIFENE HYDROCHLORIDEP i: 6X - 6c

RAMIPRIL 3C - 30C

RANUNCULUS ACRIS 6C -200C

RANUNCULUS BULBOSUS Ø -50M

RANUNCULUS FICARIA 6C -1M

RANUNCULUS REPENS 3C -10M

RANUNCULUS SCLERATUS Ø -10M

RAPHANUS SATIVUS 6C -50M

RASPBERRY 3C - 200C

RATANHIA 6C - 10M

RATTUS RATTUS 6C - 50M

RAUWOLFIA SERP. (P) 6X -50M

RED 12C - 50M

RED ( A. WAUTERS) 3X -1M

REGAINE 3X - 200C

REHMANNIA 6C - 30C

REINDEER MOSS 3C - 10M

REPEVAX (DPT/POLIO) 3C -10M

RESPIVAX 3C

RESTANDOL 3C - 30C

RETICULITERMES FLAVIPES6C - 1M

REVAXIS VACCINE 6 - 10M

REVITALISE (BF COMB)

RHAMNUS CALIFORNICA 6C -10M

RHAMNUS CATHARTICA 6C -200C

RHAMNUS FRANGULA 6X - 200C

RHENIUM MET i: 3C - 50M

RHENIUM MURIATICUM 3C -1M

RHEUM PAL Ø - 10M

RHINO NASAL DISCHARGE 6C- 10M

RHODIUM BROMATUM (P) 3C- 10M

PAGE 13

RHODIUM METALLICUM i: 3C- 30C

RHODIUM OXYDATUM i: 3C -10M

RHODIUM SULPHURICUM 3C -1M

RHODOCROSITE (GEM 3C -10M

RHODODENDRON BUD 3C - 1M

RHODODENDRON CHRYS. 6C -50M

RHODONITE IMMERSION 12C- 50M

RHUS AROMATICA 3X - 50M

RHUS GLABRA 3X - 50M

RHUS RADICANS 6C - 50M

RHUS TOX. Ø - MM

RHUS VEN. 6X - CM

RHYNCHOSPORIUN SECALIS3X - 30C

RIBES NIGRUM Ø - 30C

RICE (BROWN ORGANIC) i:3C - 50M

RICINUS COMM. 6X - 10M

RIFABUTIN (P) 3C - 30C

RIFINAH (P) 3C - 30C

RINGWORM 36C -10M

RINGWORM (BOVINE) 3C -30C

RISEDRONATE SODIUM 3C -12C

RITONAVIR (P) 3C - 30C

RIVOTRIL (P) 6C - 1M

ROACCUTANE 3C - 10M

ROBINIA (P) 6X - 10M

ROCKWOOL 3X - 30C

ROHYPNOL (P) i: 3C - 1M

ROMANIAN OAK 6C - 30C

Rooibos Tea 3C - 1M

ROOSTER (FEATHER &BLOOD) 3C - 1M

ROSA CANINA 9C - 50M

ROSA GALLICA 3C - 1M

ROSA ST. FRANCIS 6C - 1M

ROSE ( PINK FLOWER) 3C -50M

ROSE (WHITE) 3X - 200C

ROSE HIP 3C - 1M

ROSE QUARTZ (ESSENCE) 6C- 10M

ROSE QUARTZ (TRIT) 6C -50M

ROSMARINUS Ø - 10M

ROSUVASTATIN 3C

ROTA VIRUS (POULTRY) 3C- 10M

ROYAL JELLY 3C - 30C

RUBELLA NOSODE 18C - 10M

RUBELLA VACCINE 3C - 50M

RUBIA TINCTORIA 6C - 1M

RUBIDIUM BROMATUM (P) 3C- 10M

RUBIDIUM CARBONICUM 3C -1M

RUBIDIUM IODATUM 3C - 1M

RUBIDIUM MURIATICUM 6C -10M

RUBIDIUM NITRICUM 3C -10M

RUBIDIUM SULPH 3X - 50M

RUBUS FRUTICOSUS 6C -10M

RUBUS IDAEUS Ø - 10M

RUBY (GEM ESSENCE) 3C -50M

RUBY IMMERSION 12C - 10M

RUMEX ACETOSELLA (P) Ø -1M

RUMEX CRISPUS Ø - 50M

RUT. SMOKY QUARTZ (ESS)3C - 1M

RUTA GRAV. Ø - CM

RUTHENIUM CARBONYL (P)i: 3C - 1M

RUTHENIUM IODATUM (P) i:3C - 1M

RUTHENIUM METALLICUMi:3C - 1M

RUTHENIUM MURIATICUM 3C- 10M

RUTHENIUMNITROSYLNITRICUM on order

RUTHENIUM OXYDATUM i: 3C- 1M

RUTHENIUM SULPHURATUM12C - 10M

RYTHMODAN (P) 3C - 12C

SABADILLA (P) 6X - 10M

SABAL SERR. Ø - CM

SABINA (P) 6X - CM

SABRIL (P) 3C - 6C

SACCHARUM LACTIS 3C -10M

SACCHARUM OFFICINALE 3X- 50M

SAGEBRUSH FLOWER RX 3C -12C

SALAD BURNET 3C - 30C

SALAZOPYRIN (P) 3C - 1M

SALBUTAMOL (P) 3C - 10M

SALICYLIC ACID 3X - 50M

SALIX ALBA Ø - 10M

SALIX BABYLONICA 3X - 1M

SALIX CAPREA 3C - 1M

SALIX FRAGILIS 12X - CM

SALIX NIGRA 6C - 10M

SALIX NIGRICANS 6C - 12C

SALIX PURPUREA 6C - 1M

SALMON i: 6C - CM

SALMONELLA 12C - 10M

SALSOLA TRAGUS 9C - 30C

SALVIA DIVINORUM 6X - 1M

SALVIA OFFICINALIS Ø -10M

SAMARIUM CARBONICUM (P)i: 3C - 1M

SAMARIUM IODATUM 12C -1M

SAMARIUM MET (P) i: 3C -1M

SAMARIUM MURIATICUM (P)6X - 10M

SAMARIUM NITRICUM (P) 3C- 10M

SAMARIUM OXALICUM i: 3C- 1M

SAMARIUM OXYDATUM i: 3C- 10M

SAMARIUM PHOSPHORICUM(P) i: 3C -

SAMARIUM SULPHURICUM (P)3C - 10M

SAMBUCUS NIGRA Ø - 10M

SANDALWOOD (WHITE) 6X -10M

SANDSTONE i: 3C - 1M

SANG. PANTHERA TIGRISALT. 6C - 50M

SANG. SUILLA. SCROPH.FEM.. 12C - 1M

SANG. SUILLA. SCROPH.MASC. 12C - 30C

SANGUINARIA Ø - CM

SANGUINARIA NIT 12X -50M

SANGUIS ACINONYX JUBATI6C - 10M

SANGUIS BOS TAURUS 18C -10M

SANGUIS DIDELPHIS 12C -10M

SANGUIS ODOCOILEI VIRG.3C - 10M

SANGUIS PANTHERA UNCIA6C - 10M

SANGUIS SORICIS ( RAT'S6C - 10M

SANGUIS URSA ARCTOS 6C -50M

SANGUIS VULPES 6C - 50M

SANGUISORBA OFF. 3X -10M

SANGUISUGA (HIRUDO) 6C -10M

SANICULA AQUA 18C - 50M

SANOMIGRAN (P) 6X - 29C

SANTONINUM (P) 6X - 10M

SAPONARIA 6X - 10M

SAPPHIRE ( J. SHERR) i:3C - 50M

SAPPHIRE IMMERSION 12C -10M

SAQUINAVIR (P) 3C - 200C

SARCOLACTIC ACID 12X -10M

SARRACENIA PURPUREA 6C -10M

SARSAPARILLA Ø - CM

SATELLITE TV RADIO WAVES3C - 30C

SAVANNAH GRASS 3C - 6C

SAVANNAH GRASS FLOWER 3C- 6C

SCANDIUM BROMATUM 3C -1M

SCANDIUM CARBONICUM i:3C - 1M

SCANDIUM FLUORATUM 12C -1M

SCANDIUM MET. 6C - 50M

SCANDIUM MURIATICUM 3C -1M

SCANDIUM NITRICUM (P) 3C- 1M

SCANDIUM PHOSPHORICUM i:3C - 1M

SCANDIUM SULPHURICUM 3C- 1M

SCANDONEST (MEPIVACAINE)6C - 10M

SCAPANUS TOWNSENDII 3C -10M

SCARAB BEETLE 3C - 10M

SCARLATINUM 12C - 10M

SCHERING PC 4 (P) 3c -10M

SCHINUS MOLLE 6C - 200C

SCHISANDRAE FRUCTUS 6C -30C

SCHISTOCERCA GREGARIA 6C- 1M

SCIRRHINUM 18C - 50M

SCLERANTHUS BACH FLOWER6C - 200C

SCOLOPENDRA MORSITANS(P) 6X - 10M

SCOLOPENDRIUM VULGARE Ø- 1M

SCORPION 9C - CM

SCROPHULARIA NOD. Ø -10M

SCUTELLARIA Ø - 10M

SEA HORSE (HELIOS) 3C -10M

SEA KALE 3X - 1M

SEA SALT (WINCHELSEA) i:3C - CM

SEA URCHIN (PURPLE) 6C -1M

SEA URCHIN (RED) 3C -10M

SECALE CORNUTUM (P) 6X -CM

SECRETIN (HUMANSYNTHETIC) 6C - 10M

SECRETIN (PORCINE) (P)3C - 10M

SEDONA ROCK i: 3C - 200C

SEDUM ACRE Ø - 1M

SEEKERS TRUST TREE 3C -30C

SEGESTRIA FLORENTINA (P)3C - 1M

SELAMECTIN 3C - 30C

SELEGILINE (P) 6X - 1M

SELENITE i: 3C - 10M

SELENIUM METALLICUM (P)i: 3C - CM

SEMEN HUMANUM 6C - 10M

SEMPERVIVUM TECT. 6C -1M

SENECIO AUR. 6X - 10M

SENEGA Ø - 10M

SENNA 6C - 10M

SEPIA i: 3C - MM

SEPIA JUICE 6X - 10M

SEPTANEST (P) 3C - 200C

SEPTRIN (P) 6C - 10M

SEQUOIA (SEQ DENDRONGIG) 3X - 50M

SERC 3C - 30C

SERETIDE 3C - 12C

SEROQUEL 3X - 1M

SEROTONIN HYDROCHLORIDE(P) 6X - 1M

SEROXAT (P) 6X - 1M

SERTRALINE HCL (P) 3C -30C

SESAME SEED OIL 3C - 30C

PAGE 14

SEVEN SPRING HEAD WATER3X - 30C

SHARKS CARTILAGE i: 3C -10M

SHARKS CARTILAGE SERUM3C - 1M

SHARKS TOOTH 9X - 10M

SHEEP DIP 6C - 10M

SHEEP MASTITIS MILK 3C -1M

SHI GAO 3C - 30C

SHIGELLA 12C - 10M

SIBERIAN CEDAR 6C - 30C

SIDA CORDIFOLIA 3C - 1M

SIGMOID COLON 18C - 200C

SILICA MAR. i: 6X - 10M

SILICEA i: 3C - MM

SILICEA MURIATICA 36C -1M

SILICICUM ACIDUM i: 3C -10M

SILICIUM CARBONATUM i:3C - 1M

SILICIUM MET i: 3C - 10M

SILVER BIRCH 9C - 10M

SILVERFISH 3C - 10M

SINAPIS ALBA 3X - 10M

SINAPIS NIG. Ø - 10M

SINEMET (P) 3C - 1M

SINEX NASAL SPRAY 3C -30C

SJOGRENS DISEASE NOSODE3C - 1M

SKATOL EQUUS 3X - 1M

SKATOLUM 6X - 10M

SKOOKUM CHUCK i: 3C -10M

SLATE (LAKE DISTRICT) 6C- 50M

SLATE (WELSH) 6C - 1M

SLUG 3C - 10M

SNOWDROP 6C - 10M

SNOWFLAKE 3C - 1M

SOD HYPOCHLORITE 3X - 6C

SOD. AURIOTHIOMALATE (P)3C - 200C

SODIUM CLODRONATE (P) 3C- 30C

SODIUM SACCHARIN 3C - 1M

SOIL (FELTWELL ANCHOR)i: 3C - 30C

SOL AFRICANA 6C - 10M

SOL AUSTRALIS 12C - 10M

SOL BRITANNIC 6C - 50M

SOLANINUM ACETICUM (P)6C - 10M

SOLANUM MALACOXYLON 6C -12C

SOLANUM NIGRUM (P) 6X -10M

SOLANUM TUB AEG 12C - CM

SOLANUM XANTHOCARPUS 3C- 10M

SOLAR ECLIPSE ( A. 3C -1M

SOLIDAGO Ø - 50M

SOLPADEINE (P) 9X - 30C

SOLPADOL 3C - 30C

SOMATOSTATIN (P) 6C -30C

SOMATROPIN (P) 6X - 10M

SORBITOL 3X - 6C

SORBUR AUCUPARIA 3C -30C

SORBUS AUCUPARIA 3X - 1M

SOYA MILK 3X - 1M

SPARTIUM SCOP. Ø - 10M

SPECTROLITE (GEMESSENCE) 3C - 10M

SPECTRUM (A. WAUTERS) 9C- 10M

SPECTRUM CO. (A.WAUTERS) 6X - 1M

SPHINGURUS 6C - 10M

SPIDER (COMMON HOUSE)36C - 10M

SPIGELIA Ø - 50M

SPIGELIA MARYLANDICA 3X- 1M

SPILANTHES 3C - 200C

SPIRAEA ULMARIA Ø - 10M

SPIRANTHES AUTUMNALIS 6C- 10M

SPIRITUS QUERCUS GLAND.Ø - 10M

SPIRONOLACTIN 3C - 200C

SPONGIA TOSTA 3X - CM

SPORANOX 3C - 10M

SQUID INK 30C - 10M

SQUILLA MAR. Ø - 10M

ST PAULIA 3C - 12C

STANNUM ARSENATUM P i:3C - 1M

STANNUM BROMATUM (P) 3C- 10M

STANNUM FLUORATUM 6C -1M

STANNUM IOD 12C - 10M

STANNUM MET. i: 3C - CM

STANNUM MURIATICUM i: 6X- 10M

STANNUM PHOSPHORICUM i:3C - 1M

STANNUM SULPHURICUM 3C -1M

STANOLOZOL (P) 3C - 10M

STAPHISAGRIA Ø - MM

STAPHYLOCOCCUS AUREUS 9C- CM

STATIS (GUILD) 3C - 10M

STAVUDINE ( ZERIT) (P)3C - 6C

STAVUDINE (D4T) (P) 3C -200C

STEEL 6C - 10M

STELAZINE (P) 3C - 30C

STELLARIA Ø - 50M

STEMETIL (INJECTION) (P)12C - 10M

STERCULIA (COLA NITIDA)Ø - CM

STICTA PULM. Ø - CM

STIGMATA MAYDIS 6C - 1M

STILBOESTROL (P) 3C - 1M

STILLINGIA 6C - 10M

STINKHORN Ø - 1M

STOICHACTIS KENTI 36C -10M

STONEHENGE (EMANATION)3X - 10M

STRAMONIUM (P) 6X - MM

STRANGLER FIG (BORNEO)3C - 1M

STRAWBERRY 3C - 10M

STREPT 30C - 10M

STREPT. DYSGALACTIAE 12C- 1M

STREPT. FAECALIS 36C -1M

STREPTOCOCCUS AGALACTIAE6C - 200C

STREPTOCOCCUS EQUINER36C - 200C

STREPTOCOCCUS PYOGENES(P) 12C - CM

STREPTOCOCCUS UBERIS 9C- 1M

STREPTOMYCIN 30C - 50M

STRIX ALUCO (FEATHER) i:3C - 10M

STRONTIUM ARSENATUM 3C -10M

STRONTIUM BROMATUM (P)i: 3C -

STRONTIUM CARB. i: 3C -50M

STRONTIUM FLUORATUM i:3C - 1M

STRONTIUM HYDROXIDE (P)6X - 10M

STRONTIUM IOD 9C - 10M

STRONTIUM MUR. 3C - 10M

STRONTIUM NITRICUM 3X -10M

STRONTIUM OXYDATUM i: 3C- 10M

STRONTIUM PHOS 9C - 10M

STRONTIUM RANELATE

STRONTIUM SILICATUM i:3C - 10M

STRONTIUM SULPH i: 3C -10M

STRONTIUM90 MURIATICUM18C - 30C

STROPHANTHUS HISPIDUS(P) 6X - CM

STROPHANTHUSSARMENTOSUS(P) 6X - 200C

STRYCHNINUM (P) 6X - MM

STRYCHNINUM NITRICUM (P)3C - 200C

STRYCHNINUM PHOSPHORICUM(P) i: 3C -

STRYCHNINUM SULPHURICUM(P) 6X - 10M

STUMP 3C - 1M

STYPHELIA TAMEIAMEIAE18C - 1M

SUCCINIC ACID 3C - 10M

SUCCINUM (AMBER) 6X -10M

SUCCINUM (NUALA EISING)i: 6X - 10M

SUFREXAL (P) 6X - 30C

SULFANILAMIDE (P) 6X -10M

SULFONAL (P) 30C - 10M

SULFONAMIDE(SULFAPYRIDINE) 3C - 10M

SULPH /SIL /CARB V 6X -1M

SULPHADIMIDINE (P) 3C -10M

SULPHUR i: 6X - MM

SULPHUR IODATUM i: 6X - 10M

SULPHURIC ACID 9X - 50M

SULPHUROUS ACID 3C - 10M

SUMBUL 3C - CM

SUMMER SOLSTICE (GUILD)6C - 200C

SURMONTIL (P) 6X - 1M

SUZUME BACHI (P) 6X -200C

SWERTIA CHIRATA 3C - 1M

SWIMMING POOL WATER 9X -1M

SWINSIDE CIRCLE STONE i:3C - 30C

SYCAMORE SEED 6C - 10M

SYCOTIC CO 18C - 50M

SYMPHORICARPUS RAC. 6C -10M

SYMPHYTUM Ø - CM

SYNACTHEN (P) 3C - 6C

SYNAREL (NASAL SPRAY)(P) 6X - 30C

SYNTOCINON (P) 6C - 10M

SYPHILINUM 12C - MM

SYRINGA VULGARIS 6C -10M

SYZYGIUM JAMB. Ø - 10M

TABACUM Ø - 50M

TABERNANTHE IBOGA 6X -10M

TAGAMET (P) 36C

TAGETES 12C - 1M

TAMARINDUS INDICA 6C -10M

TAMIAS SIBIRICUS 6C - 1M

TAMOXIFEN (P) 3C - 10M

TAMUS COMMUNIS 6C - 1M

TANACETUM VULGARE Ø -10M

TANTALUM FLUORATUM (P)12C - 1M

TANTALUM MET 9C - 10M

TANTALUM SULPHURATUM i:3C - 30C

TAOSCA AQUA 6C - 1M

TAP WATER 3C - 200C

TAP WATER (BIRMINGHAM)3X - 6C

TARAXACUM Ø - 10M

TARENTULA CUBENSIS 9C -50M

TARENTULA HISPANA 12C -CM

TARTARICUM ACIDUM 3X -10M

TAXODIUM DITICHUM 3X -10M

TAXOL (P) 9C - 200C

TAXUS BACCATA (P) 6X -50M

TAXUS BREVIFOLIA 3X -10M

PAGE 15

TAXUS BREVIFOLIA MONTANAØ - 1M

TEA TREE OIL 3C - 10M

TECHNETIUM MET. 18C -10M

TEGENARIA DOMESTICA 18C- 10M

TEGRETOL (P) 3C - 10M

TELA ARANEARUM 6C - 10M

TELFAST (P) 3C - 6C

TELLURIUM MET. i: 3C -50M

TEMAZEPAM 15C - 1M

TEMGESIC (P) 3C - 30C

TEMPESTA 6C - 10M

TENUATE DOSPAN 9C - 30

TEPHROITE i: 3C - 10M

TERBIUM CARBONICUM i: 3C- 10M

TERBIUM MET (P) i: 3C -CM

TERBIUM MURIATICUM 3C -10M

TERBIUM NITRICUM 3C -10M

TERBIUM SULPHURICUM 3C -10M

TEREBINTHINA 3X - 50M

TERMINALIA ARJUNA 3X - 10M

TERMINALIA CHEBULA 3C -100C

TERRA 3C - 10M

TESTOSTERONE 3C - 10M

TESTUDO HERMANNI (BLOOD) 3C - 10M

TESTUDO HERMANNI (SHELL)i 6X - 10M

TETANUS NOSODE 36C - 10M

TETANUS VACCINE 6C - CM

TETRA MAST RADIATION i:6C - 10M

TETRACYCLINE (P) 6X -10M

TEUCRIUM MAR 6X - 10M

TEUCRIUM SCORODONIA Ø -10M

THALAMUS 9C - 10M

THALIDOMIDE (P) 3C - 10M

THALLIUM (P) i: 3C - CM

THALLIUM BROMATUM (P) 6C- 1M

THALLIUM MURIATICUM (P)i: 6X - 1M

THALLIUM OXYDATUM (P) i:3C -

THALLIUM SULPHURICUM (P)3C - 10M

THEA Ø - 50M

THEOBROMA CACAO Ø - 1M

THEOPHYLLINE 3C - 10M

THERIDION 9C - 50M

THIOCTIC ACID 3C - 7C

THIOMERSAL (P) 3C - 1M

THIOSINAMINE (P) 6X - CM

THLASPI BURSA PASTORIS Ø- 50M

THORACIC DISC 9C - 200C

THORIUM METALLICUM 30C

THREELAC 3C - 12C

THUJA Ø - MM

THUJA LOBII 3C - 10M

THULIUM BROMATUM 6X -10M

THULIUM CARBONICUM (P)i: 3C -

THULIUM FLUORATUM (P)12C - 10M

THULIUM MET (P) 12C -10M

THULIUM MURIATICUM (P)3C - 10M

THULIUM NITRICUM 3C - 1M

THULIUM OXYDATUM (P) i:3C -

THYMOLUM 6X - 10M

THYMULINE 9C - 200C

THYMUS GLAND 12C - 50M

THYMUS SERP. Ø - 10M

THYRO CUTS II 6X - 30C

THYROID GLAND 9C - 10M

THYROID STIMULATING 6C -200C

THYROIDINUM (P) i: 3C -

THYROXINE (L-THYROXINE)(P) i: 6X -

TICK BORNE ENCEPHALITIS3C - 10M

TIGER SHARK'S LIVER 9C -CM

TIGER'S EYE (GEMESSENCE) 3C - 50M

TIGER'S URINE (DIVYA)30C - 50M

TILIA CORDATA 3X - 10M

TILIA EUROPAEA Ø - 50M

TILIA TORMENTOSA 6C - 1M

TILLANDSIA CAPUT MEDUSA3X - 200C

TIME (N. EISING) 6C - 1M

TINIDAZOLE 3C - 30C

TINOSPORA CORDIFOLIA 3X- 10M

TIPULA PALUDOSA 3C - 30C

TITANIUM CARBONATUM 3C -10M

TITANIUM MET 12C - 50M

TITANIUM MURIATICUM (P)3C - 10M

TITANIUM PHOSPHORATUM12C - 1M

TITANIUM SULPHURICUM 9C- 10M

TOBACCO (EMBASSY LIGHT)3X - 30C

TOBACCO (GOLDENVIRGINIA) 3X - 200C

TOBACCO SMOKE 6C - 200C

TOLUENE 3C - 1M

TONGO 6C - 1M

TOPAMAX 3C - 200C

TOURMALINE (CHROME) 6C -10M

TOURMALINE (WATERMELON)6C - 10M

TOURMALINE/QUARTZ (GEM6C - 1M

TOXICOPHIS PUGNAX i: 9X- 50M

TOXOPLASMOSIS 12C - 50M

TRACHINUS VIPERA P 6X -10M

TRAMADOL (P) 3C - 200C

TRANXENE (P) 6X - 30C

TREE AND SHRUB BUDS 6X -10M

TREE FUNGUS 3C - 1M

TREE POLLEN 18C - 10M

TRIAMCINOLONE 3C - 30C

TRIBULUS TERRESTRIS Ø -10M

TRICHLOROETHYLENE (P) 3C- 1M

TRICHOMONAS VAG. 12C -1M

TRIFOLIUM PRATENSE Ø -10M

TRIFOLIUM REPENS 3C -200C

TRIIODOTHYRONINE (P) 6X- 1M

TRILLIUM Ø - 10M

TRIMEPRAZINE 3X - 200C

TRIMETHOPRIM (P) 6X -10M

TRIOSTEUM PERF. Ø - 10M

TRIPTORELIN 6X - 30C

TRITICUM DICOCCOIDES 6C- 10M

TRITICUM REPENS Ø - 10M

TRITICUM VULGARE 6X -10M

TRIZIVIR (P) 3C - 30C

TROMBIDIUM 30C - 50M

TRUVADA 3C - 30C

TRYPSINUM 36C

TUB DENYS 30C - 10M

TUB MARMOREK 36C - 50M

TUB RESID. 12C - 50M

TUB ROSEN 9C - 10M

TUB. AVIAIRE 12C - CM

TUB. TESTINUM 36C - 10M

TUBERCULIN. BOV. 12C -MM

TUBERCULIN. BOV. (KENT)9C - 50M

TUBERCULINUM (KOCH) 12C- MM

TUNBRIDGE WELLS WATER 3C- 10M

TUNGSTEN CARBONATUM i:3C - 10M

TUNGSTEN METALLICUM i:3C - 50M

TUNGSTEN MURIATICUM (P)3C - 10M

TUNGSTEN OXYDATUM (P) 3C- 1M

TUNGSTEN PHOSPHORATUM(P) i: 3C - 1M

TUNGSTEN SULPHURATUM i:3C - 10M

TURDUS MERULA (FEATHER)i: 3C - 10M

TURDUS PHILOMELOS i: 3C- 200C

TURMERIC 6C - 10M

TURQUOISE (A. WAUTERS)3X - 1M

TURQUOISE (COLOUR) 9X -10M

TURQUOISE (GEM ESSENCE)3C - 10M

TURQUOISE GEMSTONE 6C -1M

TUSSILAGO FAR Ø - 10M

TUSSILAGO FRAG 6C - 10M

TUSSILAGO PETASITES (P)3C - 1M

TYLOPILUS FELLEUS 3X -30C

TYPHOID VACCINE (P) 3C -50M

TYPHOIDINUM 12C - 50M

TYRANNOSAURUS REX(FOSSIL) 9X - 10M

TYTO ALBA (FEATHER) i:3C - 10M

UBULAWO 3C - 10M

ULMUS CAMPESTRIS 3C -50M

ULMUS FULVA Ø - 10M

ULTRASOUND (GENERAL) 6C- 10M

ULTRASOUND (VAGINAL) 30C- 10M

ULTRASOUND 3.5MHZ 3C -10M

ULTRAVIOLET LIGHT 3C -1M

UMBILICAL CORD (GUILD)3C - 10M

UMBILICAL CORD(OMPHALOS) 6C - 10M

UNCARIA TOMENTOSA Ø -10M

UPAS TIEUTE 36C - 50M

URANIUM METALLICUM 30C -10M

URANIUM NITRICUM 9C -50M

UREA 3X - 10M

URIC ACID i: 6X - 10M

URINUM EQUINUM 6C - 10M

UROLOPHUS HALLERI 36C -10M

URTICA URENS Ø - 50M

URUBAMBA RIVER SALT 3C -30C

USE REF: PEST

USE REF: PEST 30 - 1M

USE REF: STOI

USNEA BARBATA 6C - 10M

USTILAGO Ø - 10M

UTERUS 9C - 10M

UVA URSI Ø - 10M

V. D. U 6X - 10M

VACCININUM 9C - 50M

VACCINIUM MYRTILLUS Ø -10M

VACCINIUM VITIS IDAEA 6C- 30C

VACUUM 3C - 50M

VACUUM CLEANER DUST 3X -12C

VALERIAN Ø - 10M

VALPROATE SEMISODIUM 3C- 10M

VANADINITE i: 3C - 30C

PAGE 16

VANADIUM IODATUM (P) 3C- 1M

VANADIUM MET. i: 3C -10M

VANADIUM MURIATICUM 6C -1M

VANADIUM OXYSULPHURICUMARRIVED

VANADIUM SILICATUM i: 3C- 1M

VANESSA ATALANTA (P) 6C- 10M

VANESSA URTICA BUTTERFLY6C - 10M

VANGUARD (DOG VACCINE)6C - 10M

VANILLA Ø - 10M

VANISH (STAIN REMOVER)3C - 12C

VARICELLA 12C - 50M

VARICELLA VACCINE (P) 3C- 50M

VARIOLINUM 9C - CM

VARROA (BEE MITE) 3C -1M

VENLAFAXINE HCL (P) 3C -10M

VENTOLIN (P) 12X - 1M

VENUS IN TRANSIT 3C -30C

VENUS MERCENARIA 6C -50M

VENUS STELLA ERRANS 6C -1M

VERATRUM ALB. (P) 6X -CM

VERATRUM VIR. (P) 6X -CM

VERBASCUM Ø - 50M

VERBENA OFFICINALIS Ø -10M

VERMICULITE i: 3C - 10M

VERNIX CASEOSA 3C - 10M

VERNIX CASEOSA(PRESCOTT) 3C - 10M

VERONICA OFFICINALIS 6C- 50M

VERTEBRAL DISC 6C - 10M

VESICARIA 6C - 200C

VESPA CRABRO 6C - 10M

VESPULA VULGARIS (QUEEN)9C - 10M

VESPULA VULGARIS(WORKER) 6C - 10M

VIAGRA 6C - 10M

VIBHUTI 6C - 10M

VIBURNUM OP. Ø - 10M

VIBURNUM PRUN. 6C - 10M

VINBLASTINE (P) 6C - 30C

VINCA MINOR Ø - 10M

VINCETOXICUM OFFICINALE6C - 200C

VINCRISTINE (P) 12C -10M

VIOLA ODORATA Ø - 50M

VIOLA TRICOLOR Ø - 10M

VIOLET 12X - 10M

VIOLET (A. WAUTERS) 3X -1M

VIOLINISTS RESIN 3C - 6C

VIOXX i: 6X - 30C

VIPERA ASPIS (P) i: 3C -

VIPERA BERUS (P) i: 3C -

VISCUM ALB. (P) 6X - 50M

VITAMIN A 3C - 1M

VITAMIN B COMPLEX 3X -1M

VITAMIN B12 4C - 1M

VITAMIN B17 (P) 3C - 1M

VITAMIN B6 3C - 1M

VITAMIN C 6X - 1M

VITAMIN E 3C - 1M

VITAMIN H 3C - 200C

VITAMIN K 3C - 1M

VITELLUS OVI GALL. 3C -10M

VITIS IDAEAE FRUCTUS 3X- 200C

VITIS VINIF. CUM FRUCT.(RED) 12C - 200C

VITIS VINIFERA 3X - 10M

VITIS VINIFERA (WHITE)9C - 200C

VOLTAROL (DICLOFENAC)(P) 6C - 10M

VULTUR GRYPHUS 6C - 10M

WALKING TREE (IN VODKA)6C - 30C

WALNUT BACH FLOWER RX.6X - 200C

WARFARIN (P) 6X - 1M

WATER - SIRMIONE SPRING3X - 12C

WATER (ELEMENT) 3C - 1M

WEST NILE EQUINE VACCINE3C - 10M

WHITE CABBAGE 3X - 1M

WHITE CLOVER 3C - 30C

WHITE ROT FUNGUS 3X - 9X

WHITE TAILED DEER FUR 3C- 1M

WIESBADEN AQUA 30C - 10M

WINCHELSEA WATER 3C -10M

WINTER SOLSTICE 3C - 30C

WISTERIA 3X - 30C

WOODWORM SPRAY 3X - 200C

WYCH (SCOTCH) ELM 3C-10M

WYETHIA 6X - 50M

XANAX (P) 3C - 10M

XANTHIUM SPIN 6C - 1M

XANTHOXYLUM Ø - 50M

XENON 6X - 10M

XRAY 6C - CM

YEAST (TORULACEREVISIAE) 3X - 10M

YELLOW 12C - 10M

YELLOW (A. WAUTERS) 3X -10M

YELLOW FEVER 18C - 10M

YEW TREE BARK 3C - 10M

YOHIMBEHE (P) 6X - 10M

YTTERBIUM CARBONICUM i:3C - 10M

YTTERBIUM METALLICUM 12C- 1M

YTTERBIUM NITRICUM (P)3C - 10M

YTTERBIUM OXYDATUM (P)i: 3C -

YTTRIUM BROMATUM (P) 3C- 10M

YTTRIUM CARBONICUM i: 3C- 1M

YTTRIUM IODATUM (P) 3X -10M

YTTRIUM METALLICUM 18C -50M

YTTRIUM MURIATICUM (P)3C - 1M

YTTRIUM NITRICUM 3C - 1M

YTTRIUM OXYDATUM 12C -10M

YTTRIUM PHOSPHORICUM i:3C - 10M

YTTRIUM SULPHURATUM (P)6X - 1M

YUCCA FILAMENTOSA 3X -10M

ZALCITABINE (DDC) (P) 3C- 30C

ZANTAC (P) 3C - 30C

ZANTEDESCHIA AETHIOPICA6C - 200C

ZIDOVUDINE (A.Z.T) 3X -10M

ZIMOVANE (P) 3C - 1M

ZINAMIDE (P) 3C - 30C

ZINCUM ACETICUM 3C - 1M

ZINCUM ARSENICOSUM 3C -10M

ZINCUM BROMATUM 6X - 10M

ZINCUM CARBONICUM 9C -10M

ZINCUM FLUORATUM i: 3C -10M

ZINCUM IODATUM 9C - 10M

ZINCUM METALLICUM i: 3C- MM

ZINCUM MURIATICUM (P) 3C- 50M

ZINCUM NITRICUM 3C - 10M

ZINCUM OXYDATUM i: 3C -10M

ZINCUM PHOSPHORICUM 6C -CM

ZINCUM PICRICUM (P) 6X -10M

ZINCUM SULPHURICUM 3X -10M

ZINCUM VALERIANUM i: 6X- 10M

ZINGIBER Ø - 10M

ZIPRASIDONE HCL 3C - 12C

ZIRCONIUM FLUORATUM (P)i: 3C - 1M

ZIRCONIUM MET i: 3C -50M

ZIRCONIUM MURIATICUM 3C- 1M

ZIRCONIUM NIT 9C - 1M

ZIRCONIUM OXYDATUM i: 6X- 1M

ZIRCONIUM SILICATUM i:3C - 10M

ZIRCONIUM SULPHURICUM(P) 3C - 10M

ZIRTEK 12X - 1M

ZIZANIA PALUSTRIS 6C -30C

ZIZIA AUREA 3C - 10M

ZOCOR (P) 3C - 1M

ZOLADEX (P) 3C - 1M

ZOLPIDEM i: 3C - 10M

ZOPICLONE (P) i: 3C -

ZOTON i: 3C - 30C

ZOVIRAX (P) 6X - 10M

ZYBAN 3C - 1M

ZYPREXA (OLANZAPINE) 3C- 1M

 


Sursa : Firma Helios

Comenzi :

http://www.helios.co.uk/alphabet.php

Helios lista remedii homeopate I

Posted on July 1, 2010 at 6:59 AM

ABELMOSCHUS 6C - 10M

ABIES CANADENSIS 3X - 1M

ABIES NIGRA 6X - 10M

ABROMA AUGUSTA 3C - 10M

ABROTANUM Ø - 50M

ABRUS PRECATORIUS 6X -10M

ABSINTHIUM Ø - 50M

ACALYPHA INDICA 3X - 10M

ACER CIRCINATUM 6X - 1M

ACETANILIDUM 3C - 10M

ACETIC ACID 3X - 50M

ACETONE 3X - 10M

ACHYRANTHES ASPERA 3C -200C

ACIDOPHILUS BIFIDUS 3C -10M

ACON/BELL/CHAM 6X - 10M

ACONITE (P) 6X - MM

ACONITICUM ACIDUM 3C -200C

ACONITINUM (P) 6X - 10M

ACONITUM FEROX (P) 3C -10M

ACONITUM JAPONICUM (P)3C - 30C

ACONITUM LYCOCT. (P) 6X- 10M

ACTAEA SPIC. 6C - 10M

ACTH (P) 6C - 50M

ACTINAC 9C - 12C

ACTINOMYCIN-D 3C - 1M

ADALIA BIPUNCTATA 6C -1M

ADAMAS (DIAMOND DUST) i:3C - 50M

ADCORTYL IN ORABASE (P)3C - 6C

ADENOSINE MONOPHOSPHATEi: 3C - 1M

ADENOSINE TRIPHOSPHATE(P) 3C - 1M

ADIFAX (P) 3C - 200C

ADONIDIN 9C - 1M

ADONIS VERNALIS (P) 6X -10M

ADRENAL CORTEX 6C - 10M

ADRENAL CORTEX / MEDULLA12C - 30C

ADRENAL MEDULLA 12C -10M

ADRENALIN (P) i: 6X -50M

ADRIAMYCIN (P) 9C - 10M

AEGLE FOLIA 3C - 10M

AEGLE MARMELOS 3X - 10M

AEGOPODIUM PODA 6X - 1M

AEROMONAS FISH NOSODE 6X- 1M

AEROMONAS SAL 3C - 1M

AESC/HAMA/PAEON. 3X - 1M

AESCULUS GLABRA 6X - 10M

AESCULUS HIPP. Ø - 10M

AETHIOPS ANTIMONIALIS 9C- 10M

AETHUSA (P) 6X - CM

AGARICUS BLAZ MUR 6X -10M

AGARICUS EMETICUStincture on

AGARICUS MUSC. (P) 6X -CM

AGATHIS AUSTRALIS(KAURI) 3C - CM

AGAVE AMERICANA Ø - 1M

AGAVE TEQUILANA Ø - 10M

AGNUS CASTUS. Ø - 10M

AGRAPHIS NUT. 6C - 50M

AGRIMONIA EUPATORIA Ø -10M

AGRIMONY BACH FLOWER RX.4X - 30C

AGROSTIS CAPILLARIS 3C -50M

AILANTHUS GLANDULOSA 6C- 10M

AIR (ATMOSPHERIC) 6C -10M

AIR (ELEMENT) 3C - 1M

ALABASTER i: 3C - 10M

ALCHEMILLA VULGARIS Ø -1M

ALETRIS FAR. Ø - 10M

ALFALFA Ø - 10M

ALLIGATOR MISS. 6C - 10M

ALLIUM CEPA Ø - CM

ALLIUM PORRUM 3C - 30C

ALLIUM SAT. Ø - 10M

ALLOPURINOL 6C - 30C

ALLOXANUM 6C - 50M

ALMOND (INC NUT) 6X -50M

ALNUS RUB. 6C - 50M

ALOE VERA 3C - 50M

ALOES SOC. Ø - CM

ALPACA FLEECE 3C - 30C

ALSTONIA SCHOL 3X - 10M

ALTHAEA OFF. 6C - 10M

ALUMEN 6X - 50M

ALUMINA i: 6X - CM

ALUMINIUM ARSENATUM i:3C - 10M

ALUMINIUM BROMATUM 3C -10M

ALUMINIUM FLUORATUM 9C -10M

ALUMINIUM IODATUM 3C -10M

ALUMINIUM LACTICUM 3C -1M

ALUMINIUM METALLICUM i:3C - CM

ALUMINIUM MURIATICUM 6X- 50M

ALUMINIUM NITRICUM 6X -10M

ALUMINIUM PHOSPHORICUMi: 3C - 10M

ALUMINIUM SILICATUM i:3C - 50M

ALUMINIUM SULPHURICUM 3X- 50M

AMANITA MUSC. (P) 3C -1M

AMANITA PHALLOIDES (P)6X - 1M

AMANITA RUBESCENS 6X -200C

AMANITA VIROSA (P) 3C -30C

AMANTADINE (P) 6X - 12C

AMBR/ ANAC/ ARG N 6X -10M

AMBRA GRISEA. 6C - CM

AMBROSIA 6X - CM

AMERICIUM(241)MURIATICUM 18C - 1M

AMERICIUM(241) NITRICUM9C - 10M

AMERICIUM(243)MURIATICUM 18C - 1M

AMERICIUM(243) NITRICUM18C - 10M

AMETHYST i: 3C - 50M

AMETHYST IMMERSION 12C -10M

AMETRINE (GEM ESSENCE)9C - 10M

AMINOPHYLLINE (P) 6X -1M

AMIODARONE (P) 3C - 200C

AMITRIPTYLINE (P) 12C -10M

AMMI VISNAGA Ø - 200C

PAGE 1

AMMON BROMATUM 3X - 10M

AMMON CAUSTICUM 3X - 50M

AMMON IOD. 6C - 10M

AMMON PHOS. 6X - 10M

AMMON SULPHATE 3X - 50M

AMMON VALERIANICUM 3C -10M

AMMONIACUM 6X - 10M

AMMONIUM CARBONICUM 6X -50M

AMMONIUM FLUORATUM (P)3C - 50M

AMMONIUM MURIATICUM 3X -50M

AMMONIUM NITRICUM 3C -10M

AMMONIUM PICRICUM 3C -1M

AMNIOTIC FLUID 3C - 10M

AMNIOTIC FLUID (ASSILEM)3C - 200C

AMOEBA PROTEUS 6C - 10M

AMOXYCILLIN (P) i: 3C -

AMPHISBAENA ALBA 3C -10M

AMPHOTERICIN (P) 6X - 1M

AMPICILLIN (P) 6X - 10M

AMYGDALUS COM. AMARA (P)6X - 10M

AMYGDALUS PERSICA Ø -10M

AMYL NITROSUM (P) 6X - 50M

ANACARDIUM OCC. 3C - 10M

ANACARDIUM OR. (P) 6X -MM

ANAESTHETIC COMB. 18C -50M

ANAGALLIS ARV. Ø - 50M

ANANAS 3C - 1M

ANANTHERUM MURICATUM Ø -10M

ANAS BARBARIAE 200C -10M

ANASTATICA HIEROCHUNTICA6C - 10M

ANDERSONIA ROHITIKA 3X -6C

ANDROGRAPHIS PENICULATA3X - 10M

ANEMONE NEMOROSA 3X -30C

ANGELICA ARCH. Ø - 1M

ANGELICA SINENSIS (RADIX ) Ø - 10M

ANGUILLA 12C - 50M

ANGUSTURA VERA 6C - 10M

ANHALONIUM (P) 18C - CM

ANILINUM (P) 3C - 1M

ANTERIOR PITUITARY 12C -10M

ANTHEMIS NOBILIS 6C -10M

ANTHOPLEURA 6C - 1M

ANTHOXANTHUM ODOR. 9C -10M

ANTHRACHINON i: 3C - 1M

ANTHRACINUM 6C - 50M

ANTHRAKOKALI 30C - 1M

ANTI-D (RH0) 6C - 1M

ANTIMONIUM ARSENICUM i:3C - 10M

ANTIMONIUM CRUD. i: 6X -CM

ANTIMONIUM FLUORATUM (P)3C - 1M

ANTIMONIUM IOD i: 3C -10M

ANTIMONIUM MET i: 3C -CM

ANTIMONIUM MURIATICUM 3C- 10M

ANTIMONIUM PHOSPHORICUMi: 6X - 1M

ANTIMONIUM SULPH AUREUMi: 3C - 10M

ANTIMONIUM SULPH RUBRUM(P) i: 3C - 1M

ANTIMONIUM TARTARICUM(P) i: 6X - CM

ANTIPYRINUM 12C - 10M

ANTISEDAN 3C - 30C

ANTISTIN 3C - 30C

APIS MELLIFICA (P) 6X -CM

APIS REGINA (MARY PIPER)(P) 6C - 10M

APISINUM (P) i: 3C - 1M

APIUM GRAVEOLENS 3X -10M

APOCYNUM CANN (P) 6X -50M

APOMORPHINE (P) 6C - 10M

APPLE (FRUIT) 3X - 1M

APRICOT KERNEL 6X - 200C

AQUA AURA (GEM ESSENCE)3C - 30C

AQUA AURUM 6C - 30C

AQUA CALCAREA 3C - 1M

AQUA FAWCETT MILL FIELDS

AQUA FIDA VETUSTA 6C -10M

AQUA GRANA 3X - 30C

AQUA HOCHSTEIN 6C - 50M

AQUA MARINA 9C - 50M

AQUA PURA BOTTLED WATER3X - 30C

AQUA SULIS 6C - 10M

AQUA VICTORIA FALLS 3C -1M

AQUAE SPIRITUS 3X - 30C

AQUAMARINE (GEM ESSENCE)6C - 10M

ARA MACAO i: 3C - 10M

ARALIA RAC. Ø - 10M

ARANEA DIADEMA 6C - CM

ARANEA IXOBOLA 9C - 10M

ARBUTUS ANDRACHNE 6X -10M

ARBUTUS MENZIESII 12C -1M

ARCTIUM LAPPA Ø - 50M

ARDEA HERODIAS 6C - 10M

ARGEMONE MEXICANA 6X -50M

ARGENT CARB 9C - 10M

ARGENT MET. i: 3C - 50M

ARGENT MUR. 18C - 10M

ARGENT NIT. (P) i: 3C -

ARGENT PHOS 9C - 50M

ARGENTUM ARSENICOSUM (P)i: 3C -

ARGENTUM BROMATUM 18C -10M

ARGENTUM FLUORATUM (P)3C - 10M

ARGENTUM IODATUM 9C -10M

ARGENTUM LACTICUM 6X -10M

ARGENTUM SULPHURICUM 6X- 10M

ARGON 6C - 10M

ARICEPT (P) 3C - 6C

ARIMIDEX (ANASTROZOLE)(P) 12C -

ARIPIPRAZOLE i: 3C - 30C

ARISTOLOCHIA CLEMATIS(P) 6X - CM

ARISTOLOCHIA MILHOMENS(P) 6X - 1M

ARISTOLOCHIA SERPENTARIA(P) 18C - 1M

ARIZONA LAVA 6X - 50M

ARMADILLIDIUM VULGARE 3C- 1M

ARN / CRAT / KALI MUR 6X- 12C

ARNICA Ø - MM

ARS. IOD/GELS/EUPAT PER6C - 1M

ARSEN SULPH RUBRUM 12C -10M

ARSEN. ALB/SULPH. 30C

ARSEN. BROM. i: 3C - 50M

ARSEN. IOD. (P) 6X - CM

ARSEN. PHOS 9C - 10M

ARSEN. SULPH. FLAV. i:6X - CM

ARSENICUM ALBUM (P) 6X -MM

ARSENICUM HYDROGENATUM(P) 3C - 10M

ARSENICUM MET (P) i: 3C-

ARSENICUM MURIATICUM (P)6C - 1M

ARTEMISIA ANNUA ANAMED3C - 1M

ARTEMISIA VULG. Ø - 10M

ARTERY 6C - 200C

ARTHROTEC 3C - 30C

ARUM DRACUNCULUS 3C -10M

ARUM ITALICUM 3X - 10M

ARUM MACULATUM 6X - 10M

ARUM TRIPHYLLUM 3X - 50M

ARUNDO DONAX 3C - 200C

ARUNDO MAURITANICA 3X -10M

ASAFOETIDA Ø - 50M

ASARUM CANADENSE 6C -10M

ASARUM EUROPAEUM 6X -50M

ASBESTOS 12C - 10M

ASCABIOL 3X - 6C

ASCLEPIAS SYRIACA 6C -200C

ASCLEPIAS TUB. 3X - 10M

ASHWAGANDHA Ø - 1M

ASIMINA TRILOBA 6C - 1M

ASPARAGUS OFF. Ø - 10M

ASPARAGUS RACEMOSA Ø -200C

ASPARTAME 3C - 10M

ASPAV (P) 6X - 12C

ASPERULA ODORATA Ø - 1M

ASPIDOSPERMA Ø - 50M

ASPIRIN (P) 3X - 10M

ASTACUS FLUVIATILIS 3X -50M

ASTERIAS RUB. 6X - 50M

ASTRAGALUS EXCAPUS 9C -200C

ASTRAGALUS MEMBRANACEUSØ - 1M

ATARAX (P) 3C - 1M

ATAZANAVIR 3C - 30C

ATENOLOL (P) 6C - 200C

ATISTA INDICA 3C - 200C

ATRAX ROBUSTUS 30C - 10M

ATROPINUM (P) 6X - 50M

ATROPINUM SULPHURICUM(P) 3C - 10M

AURUM ARSENICICUM i: 3C- 50M

AURUM BROM 3C - 50M

AURUM BROM. NAT. 3C -50M

AURUM FULMINANS i: 3C -10M

AURUM IOD i: 6X - CM

AURUM MET. i: 3C - MM

AURUM MUR. NAT. 6X - CM

AURUM MURIATICUM 6X - CM

AURUM NITRICUM i: 3C -30C

AURUM SULPH. i: 3C - 50M

AVENA SATIVA Ø - 50M

AVOCADO 3C - 1M

AYAHUASCA (HERRICK) 6C -10M

AYAHUASCA VINE (DAM) 6C- CM

AZATHIOPRINE 3C - 30C

B. C. G VACCINE 9C - 10M

BACILLINUM 30C - CM

BACILLINUM (HELIOS) 6C -10M

BACILLINUM TEST. 206C -10M

BACILLUS CERUS 30C - 1M

BACILLUS NO. 10 36C - 1M

BACILLUS NO. 7 18C - 10M

BADGER HAIR 3C - 1M

BADIAGA Ø - 10M

BALANUS BALANOIDES 3C -30C

BALBOUSE 3X - 30C

PAGE 2

BALSALAZIDE 206C - 1M

BALSAMUM PERUVIANUM Ø -10M

BAMBUSA ARUNDINACEA Ø -CM

BANANA FLOWER 3C - 1M

BANYAN LEAF 3C - 10M

BAPTISIA TINCTORIA Ø -CM

BARYTA ARSENICATA i: 6X- 10M

BARYTA BROMATA 3C - 50M

BARYTA CARBONICA (P) i:6X - MM

BARYTA FLUORICA 9C - 10M

BARYTA IODATA 12X - CM

BARYTA MURIATICA 6X - CM

BARYTA NITRICA 6X - 10M

BARYTA OXALICA i: 3C -10M

BARYTA PHOSPHORICA 6C -50M

BARYTA SILICATA i: 6X -10M

BARYTA SULPHURICUM i: 3C- 50M

BASILICUM 3X - 1M

BAY LEAF 3C - 10M

BECOTIDE (P) 6X - 1M

BEE PUPA (DRONE) 3C -30C

BEE PUPA (QUEEN) 3C - 1M

BEE PUPA (WORKER) 3C -1M

BEE VIRUS 3C - 10M

BEE VIRUS & VARROACOMB. 3C - 200C

BEECH BACH FLOWER RX. 4X- 10M

BELLADONNA (P) 6X - MM

BELLIS PERENNIS Ø - 50M

BELTANE DEW 6C - 33C

BENDROFLUAZIDE 3C - 200C

BENZENE PETROLEUM 6C -10M

BENZINUM 3C - 10M

BENZINUM DINITRICUM (P)3C - 10M

BENZINUM NIT. (P) 6X -10M

BENZOIC ACID 3X - CM

BERBERINUM MURIATICUM i:3C - 1M

BERBERIS AQUIFOLIUM Ø -10M

BERBERIS VULG. Ø - MM

BERLIN WALL 6C - 50M

BERTRANDITE i: 3C - 10M

BERYLLIUM FLUORATUM (P)3C - 10M

BERYLLIUM MET (P) 12C -50M

BERYLLIUM MURIATICUM (P)6C - 50M

BERYLLIUM OXYDATUM (P)i: 3C -

BERYLLIUM PHOSPHORICUM(P) 3C -

BERYLLIUM SULPHURICUM(P) i: 3C - 1M

BETAMETHASONE (P) 3C -1M

BETNESOL-N (P) 3X - 30C

BETONICA OFF. 3X - 1M

BETULA ALBA Ø - 10M

BI-CARZEM SR (P) 3C -12C

BIFIDOBACTERIUM 3X -200C

BIRCH ASH i: 3C - 1M

BIRCH POLLEN 9C - 10M

BIRDSONG 6C - 30C

BISMUTH (HAHNEMANNI) i:6X - 50M

BISMUTH ARSENICOSUM (P)i: 3C - 1M

BISMUTH BROMATUM (P) 12C- 10M

BISMUTH CARBONICUM(BASIC) i: 6X - 10M

BISMUTH IODATUM (P) 3C -10M

BISMUTH METALLICUM i: 3C- 50M

BISMUTH OXYDATUM 18C -10M

BISMUTH OXYMURIATICUM12C - 10M

BISMUTH PHOSPHORICUM i:6X - 10M

BISMUTH SULPHURATUM i:6X - 10M

BISON BISON 6C - 30C

BISOPROLOL (CARDICOR) 3C- 30C

BITIS ARIETANS 9C - 50M

BLACK HOLE 6C - 1M

BLACK OPAL IMMERSION GEM12C - 50M

BLACKBERRY (GUILD) 6C -30C

BLANDFORD FLY 3C - 6C

BLATTA AMERICANA 6C - 1M

BLATTA ORIENTALIS 3X -CM

BLEOMYCIN (P) 6C - 30C

BLUE 12C - 50M

BLUE JOHN 9X - 30C

BLUE LACE AGATE (GEM 3C- 30C

BOA CONSTRICTOR 12C - CM

BOERHAAVIA DIFFUSA 6C -200C

BOG ASPHODEL 3C - 10M

BOG OAK 3C - 1M

BOLETUS LARICIS 3C - 50M

BOMBYX PROC. 6X - 10M

BONSAI FIG 3C - 30C

BONSAI JUNIPER 3X - 30C

BORAGO OFFICINALIS Ø -10M

BORAX 6X - 50M

BORELLIA BURGDORFERI 6c- 10M

BORIC ACID 3X - 10M

BORON 6C - 50M

BORON NITRONATUM i: 3C -1M

BORON PHOSPHORICUMarrived

BOS GRUNNIENS (HAIR) 36C- 1M

BOSENTAN (P) 3C - 12C

BOSWELLIA SERRATA 3X -10M

BOTHROPS ATROX (P) i: 3C-

BOTHROPS LANCEOLATUS (P)3C - 50M

BOTULINUM 9C - 10M

BOVINE RHINOTRACHEITIS3C - 30C

BOVISTA 6C - 50M

BRACHYGLOTTIS REPANDA 3C- 1M

BRASS (METAL) i: 3C - 1M

BRASS W/LEAD i: 3C - 1M

BRASSICA NAP. 6C - 10M

BRASSICA NAPUS OLEI. 6X- 50M

BRAZIL NUT 3C - 6C

BRAZILIAN GREEN PROPOLIS3C - 30C

BROAD BEAN 3X - 1M

BROMIUM (P) 6X - 50M

BROMOCRIPTINE 4X - 200C

BRONCHALIS 36C - 200C

BRONZE i: 3C - 1M

BRUCELLOSIS 12C - 10M

BRUCINUM (P) 6C - 1M

BRUGMANSIA SUAVEOLENS 3C- 200C

BRUSSELS SPROUT 3C - 1M

BRYONIA Ø - CM

BUBO VIRGINIANUS 6C -50M

BUDDLEJA DAVIDII 12X -50M

BUFO 3C - 50M

BUGLOSS 3X - 30C

BUMETANIDE 3C - 6C

BUNGARUS FASCIATUS 6C -CM

BUNIAS ORIENTALIS Ø - 1M

BURINEX (P) 3C - 30C

BUSERELIN (P) 6C - 1M

BUTEO BUTEO (FEATHERS)i: 3C - 10M

BUTEO JAM RAPT. 6C - 50M

BUTEO JAM SANG. i: 9X -10M

BUTHUS AUSTRALIS 6C -10M

BUTTERFLY (INDIA, DIVYA)18C - 10M

BUTYL NITRITE (P) 3C -30C

BUTYLENE GLYCOL (P) 3C -1M

BUTYRIC ACID 3C - 10M

BUXUS SEMPERVIRENS 6C -1M

CABERGOLINE (P) 3C - 1M

CACTINA (P) 6C - 10M

CACTUS GRANDIFLORUS Ø -50M

CADMIUM BROM 9C - 10M

CADMIUM CARB 9C - 10M

CADMIUM FLUORATUM 3C -10M

CADMIUM IODATUM (P) 6X -50M

CADMIUM MET. i: 3C - CM

CADMIUM MURIATICUM (P)3C - 10M

CADMIUM NITRICUM 3C -10M

CADMIUM OXYDATUM i: 3C -10M

CADMIUM PHOS 12X - 10M

CADMIUM SIL 9C - 10M

CADMIUM SULPHURATUM i:6X - MM

CAESALPINIA BONDUCELLA3C - 10M

CAESIUM BROMATUM (P) 3C- 10M

CAESIUM FLUORATUM (P) 3C- 10M

CAESIUM HYDROXIDE (P) 3C- 10M

CAESIUM MURIATICUM 3C -10M

CAESIUM SULPHURICUM (P)3C - 1M

CAHINCA Ø - 10M

CAJUPUTUM 3C - 10M

CALADIUM SEGUINUM 3X -CM

CALC BROM i: 3C - 50M

CALC HYPOPHOS. 6X - 10M

CALC SULPH i: 6X - CM

CALC. CALCINATA 12X - 1M

CALC. CARB. i: 6X - MM

CALC. IOD. 3X - 50M

CALC. NITRICUM 3X - 50M

CALC. PHOS. i: 6X - CM

CALC. SIL. i 6X - CM

CALCAREA ACETICA 3X -10M

CALCAREA ARSENICOSA (P)i: 6X -

CALCAREA BORATA i: 3C -10M

CALCAREA CAUSTICA i: 3C- 1M

CALCAREA FLUORATA i: 6X- 50M

CALCAREA LACTICA 3C -10M

CALCAREA MURIATICA 3X -50M

CALCAREA OVI TESTAE i:3C - 10M

CALCAREA OXYDATA 9C -10M

CALCITONIN 9C - 200C

CALCULUS BILIARII i: 3C- 10M

CALCULUS RENALIS i: 6X -10M

CALENDULA Ø - CM

CALF SCOUR 3C - 30C

CALICI VIRUS 36C - 10M

CALIFORNIUM(249) 18C -1M

CALIFORNIUM(249)NITRICUM 18C - 1M

CALIFORNIUM(252) 18C -1M

PAGE 3

CALIFORNIUM(252)NITRICUM 18C - 1M

CALOPTERYX SPLENDENS 3C- 10M

CALOTROPIS PROCERA 6C

CALOTROPIS GIGANTEA 6C -10M

CALTHA PALUSTRIS 3X -30C

CALYPTE ANNA(HUMMINGBIRD) 6C - 10M

CAMELFORD WATER 3X - 30C

CAMELLIA JAPONICA 6C -1M

CAMPHOR Ø - 50M

CAMPHORA BROMATA 6C -10M

CAMPHORIC ACID 3C - 1M

CAMPYLOBACTER 9C - 10M

CAN TUI 6X - 30C

CANDESARTAN CILEXETIL 3C- 12C

CANDIDA ALBICANS 3C -50M

CANDIDA PARAPSILOSIS 3C- 1M

CANESTEN 3C - 10M

CANINE DHLPPI VACCINE 3C- 10M

CANINE DHPPI VACCINE 6C- 10M

CANINE DIPYLIDIUM 30C -10M

CANINE FURUNCULULOSIS 3C- 200C

CANINE HAIR 3C - 10M

CANINE LEPTO VACCINE 6C- 10M

CANINE NECK GROWTH (ROSIE) 3C - 30C

CANINE NOSODE COMB. 30C- 10M

CANINE OVARY 12C - 200C

CANINE SINUS PUS 3C - 6C

CANINE TESTES 6X - 30C

CANIS LATRANS (FUR) i:3C - 1M

CANTHARIS (P) 6X - CM

CAPECITABINE (P) 3C - 1M

CAPSICUM ANNUUM Ø - 50M

CAPTOPRIL (P) 3C - 10M

CARBAMAZEPINE (P) 6X -10M

CARBARYL (P) 3C - 30C

CARBIMAZOLE 3C - 200C

CARBO ANIMALIS i: 3C -50M

CARBO FULLERENUM 6C -10M

CARBO VEG. i: 6X - MM

CARBOLIC ACID. 3X - 50M

CARBON DIOXIDE 3C - 10M

CARBON MONOXIDE (P) 6X -10M

CARBON SULPH. (P) 3C -CM

CARBONEUM 3C - 10M

CARBONEUM CHLORATUM (P)3C - 1M

CARBONEUM HYDROGENISATUM6X - 10M

CARCIN. ADENO.PAP.UTERUS12C - 10M

CARCIN. ADENO.STOM. 36C- 10M

CARCIN. BOWEL CO 18C -10M

CARCINOSIN 18C - MM

CARCINOSIN BRAIN 6C - 1M

CARCINOSIN CO. 36C - 50M

CARCINOSIN MOUTH i: 3C -30

CARCINOSIN STROMA STOM.(P) 6C - 50M

CARDINALIS CARDINALIS i:3C - 1M

CARDIOSPERMUM Ø - 10M

CARDUUS BENEDICTUS 3C -1M

CARDUUS MAR. Ø - 50M

CARICA PAPAYA Ø - 30C

CARLSBAD 6C - 50M

CARNEGIE GIGANTEA 9C -50M

CARROT 6C - 200C

CARTILAGE 9C - 200C

CARTILAGE COXO FEMUR 9C- 200C

CARUM CARVI 3X - 30C

CASCARA SAGRADA Ø - 1M

CASCARILLA 3C - 10M

CASHEW FRUIT 3C - 30C

CASSAVA Ø - 30C

CASTANEA VESCA 6C - 50M

CASTOR EQUI. 6X - 10M

CASTOREUM 18C - 50M

CATALPA 3X - 1M

CATARACT. IMMATURE 18C -1M

CATHARTES AURA 3X - 50M

CAULOPHYLLUM Ø - CM

CAUSTICUM 6X - MM

CAVIA PORCELLUS (HAIR)i: 3C - 10M

CCNU (LOMUSTINE) (P) 3C- 30C

CEANOTHUS Ø - 50M

CEDAR 3C - 1M

CEDRON 6X - CM

CEDRUS DEODORA 3X - 200C

CEFADROXIL on order

CEFUROXIME (P) 9C - 10M

CEIBA PENTANDRA 6X -200C

CENCHRIS CONTORTRIX 6X -50M

CENTAUREA TAG 36C - 10M

CEPHALANDRA IND. Ø - 1M

CEPHALANTHUS OCC. 3C -200C

CEPOREX 3C - 30C

CERATO BACH FLOWER RX 6X- 30C

CERCIS SILIQUASTRUM 3X -30C

CEREUS BONPLANDII 9C -50M

CEREUS SERPENTINUS Ø -50M

CERIUM IODATUM 3C - 10M

CERIUM MURIATICUM (P) 3C- 1M

CERIUM OXYDATUM (P) i:3C -

CERVARIX VACCINE To berun up

CERVICAL DISC 9C - 30C

CHAEROPHYLLUM SATIVUM 6X- 10M

CHALCANCITE i: 6X - 10M

CHALICE WELL WATER 3X -10M

CHAMELEON (DIVYA) 3X -10M

CHAMOMILE SPAGYRIC 3C -30C

CHAMOMILLA Ø - CM

CHAMPAGNE 6C - 200C

CHANEL NO. 5 3C - 30C

CHAPARRO AMARGOSO 6X -1M

CHAULMOOGRA OIL 3X -200C

CHEESE (CHEDDAR) 3C - 1M

CHEIRANTHUS Ø - 1M

CHELIDONIUM Ø - 50M

CHELIDONIUM MAJUS V. 3X- 1M

CHELONE GLABRA 3C - 10M

CHENOPODII GLAUCI APHIS6C - 10M

CHENOPODIUM ANTH. (P) 6X- 10M

CHESTNUT TREE (RED FL.)3C - 10M

CHESTNUT TREE (WHITEFL.) 12X - CM

CHIMAPHILA UMB. Ø - 1M

CHIMPANZEE URINE 9C - 1M

CHINA ARSENICOSUM (P) 6X- CM

CHINA MURIATICUM (P) 3C- 1M

CHINA OFF. Ø - CM

CHINA SAL. 3X - 10M

CHINA SULPHURICUM (P) 6X- 50M

CHININUM PURUM (P) 6X -200C

CHIONANTHUS Ø - 10M

CHIRONEX FLECKERI 9C -1M

CHLAMYDIA 6C - 50M

CHLORALUM (P) 6X - 10M

CHLORAMBUCIL (P) 18C -30C

CHLORAMPHENICOL (P) 9C-10M

CHLORDIAZEPOXIDE (P) 6C- 30C

CHLOROFORM 3C - 10M

CHLOROQUINE (P) 6X - 10M

CHLORPROMAZINE HYD. (P)9C - 10M

CHLORPYROFOS ( CHAS 48)(P) 3C - 30C

CHLORUM ( CHLORINE ) 9C- 50M

CHOCOLATE i: 6X - CM

CHOLERA 30C - 50M

CHOLESTERINUM 3C - 50M

CHOLESTERINUM (PORCINE)4X - 6C

CHROMIC ACID 3C - 10M

CHROMIUM ARSENATUM (P)i: 3C -

CHROMIUM CARBONATUM i:3C - 1M

CHROMIUM FLUORATUM 12C -10M

CHROMIUM IODATUM 3C -10M

CHROMIUM METALLICUM i:3C - 10M

CHROMIUM MUR. 9C - 10M

CHROMIUM NITRICUM 3C -1M

CHROMIUM OXYDATUM i: 3C- 1M

CHROMIUM SULPH 6X - 10M

CHRYSANTHEMUM CORONARIUMØ - 10M

CHRYSAROBINUM 6X - 10M

CHRYSOPHANIC ACID i: 3C- 10M

CHURCH COVE ESSENCE 4c -1M

CICHORIUM INTYBUS 6C -1M

CICONIA CICONIA i: 3C -1M

CICUTA MACULATA 9C - 10M

CICUTA VIROSA (P) 6X -CM

CIMEX LECT. 12C - 50M

CIMICIFUGA Ø - CM

CINA 6C - MM

CINERARIA MAR. Ø - 1M

CINIS BETULAE ESTEO 9C -1M

CINNABARIS i: 6X - 10M

CINNAMOMUM Ø - 50M

CIPROXIN (P) i: 3C - CM

CISPLATIN (P) 3C - 1M

CISTUS CAN. 9X - 50M

CITALOPRAM (CIPRAMIL) 6C- 1M

CITANEST 6C - 30C

CITRICUM ACIDUM 3X - 10M

CITRUS DECUMANA 6C - 10M

CITRUS LIMONUM 6C - 10M

CITRUS MEDICA VAR. ETROG3C - 30C

CITRUS VULGARIS Ø - 10M

CLADONIA PYXIDATA 6C -1M

CLARITHROMYCIN (P) 3C -10M

CLARITYN 3C - 10M

CLAY i: 3C - 10M

CLAY (TORY ISLAND) 3C -1M

CLEMATIS ERECTA Ø - 10M

CLEMATIS VITALBA 6C - 1M

CLERONDENDRON 3C - 30C

PAGE 4

CLEXANE (P) 3C - 10C

CLINDAMYCINHYDROCHLORIDE(P) 3C - 10M

CLOMIPHENE CITRATE (P)6X - CM

CLOMIPRAMINE (P) 18C -10M

CLOPIXOL (P) 6X - 200C

CLOVE 6C - 200C

CLOZAPINE (P) 3C - 200C

CNIDIUM MONNIERI 3C - 1M

CO-AMOXICLAV (P) i: 3C -

CO-DANTHRAMER (P) 3C -6C

COAL TAR 6X - 10M

COBALTUM ARSENICOSUM 9C- 10M

COBALTUM BROMATUM (P) 3C- 1M

COBALTUM CARBONICUM 9C -10M

COBALTUM FLUORATUM 6X -10M

COBALTUM IODATUM 9C -10M

COBALTUM METALLICUM i:3C - CM

COBALTUM MURIATICUM 9C -10M

COBALTUM NITRICUM (P) 3C- 50M

COBALTUM PHOSPHORICUM12C - 10M

COBALTUM SILICATUM 9C -10M

COBALTUM SULPHURICUM (P)3C - 1M

COCA (P) 6C - CM

COCA COLA (EIRE) 3X -10M

COCAINA (P) 12C - 50M

COCC/PETR/TABAC 6X - 10M

COCCAL CO 36C - 1M

COCCINELLA SEPT 3C - 10M

COCCULUS INDICA (P) 6X -CM

COCCUS CACTI 6C - 10M

COCHLEARIA ARMORACIA Ø -10M

COCKATOO FEATHER i: 3C -10M

COCKLE WATER 3C - 30C

COCO DE MER 6C - 1M

COCONUT OIL 3C - 10M

COCOON (SATURNIAPAVONIA) 6X - 10M

COCOS NUCIFERA i: 3C -10M

CODEINE PHOS (P) 6X -50M

CODEINUM (P) 3C - 50M

COENOBITA CLYPEATUS 3C -10M

COFFEA C/ MELATONIN/ 6x- 6c

COFFEA CRUDA Ø - CM

COFFEA TOSTA 6C - 10M

COFFEINUM (P) 3C - 10M

COLCHICUM (P) 6X - CM

COLISTIN COLOMYCIN (P)3C - 30C

COLLINSONIA Ø - 50M

COLLOPHONY (PINE RESIN)3X - 200C

COLOCYNTH Ø - CM

COLOFAC (P) 3C - 30C

COLON 9C - 10M

COLON ASCENDING 18C - 1M

COLON DESCENDING 6C - 1M

COLOSTRUM EQUINUM 3C -30C

COLOSTRUM HUMANUM 6X -10M

COLUMBA LIVIA (FEATHER)i: 3C - 10M

COLUMBA PAL (WOODPIGEON) 9C - 50M

COMB.12 TISSUE SALTS i:6X - 200C

COMOCLADIA DENTATA 6X -50M

CONCHIOLINUM i: 3C - 50M

COND./ GAL AP./ HYDRAST.Ø - 30C

CONDURANGO Ø - CM

CONIUM MAC (P) 6X - MM

CONTAC 400 6C - 30C

CONVALLARIA Ø - 50M

CONVOLVULUS ARVENSIS 6C- 1M

COPAIVA OFF. 6X - 10M

COPTIS CHINENSIS 6X -30C

CORALLIUM RUB. i: 3C -10M

CORDYCEPS SINENSIS 3C -10M

CORDYLINE AUSTRALIS 6C -200C

CORIANDRUM SATIVUM Ø -10M

CORIARIA MYRTIFOLIA 9C -200C

CORICIDIL D 3X - 30C

CORN 30C

CORNUS CIRCINATA 3X -10M

CORNUS SANGUINEA 6C -10M

CORPUS LUTEUM 12C - 10M

CORSODYL 3c - 18c

CORTISONE ACETATE (P) 6X- CM

CORVUS CORAX (RAVEN) 3C- 50M

CORVUS FRUG. (ROOK) 3C -10M

CORYDALIS FORMOSA 6C -50M

CORYNEBACTERIUM PYOGENES30C - 1M

CORYNEBACTERIUM SP. 3C -30

COTTON 3C - 10M

COTYLEDON UMBILICUS 3X -10M

COUMARIN (P) 3C - 30C

COVERSYL 3C - 200C

COW CELL NOSODE 3C - 30C

COW'S HAIR 30C

COW'S MILK (ROTHSCHILD)3C - 30C

COW'S MILK NOSODE (2004)3C - 30C

COXSACKIE B 18C - 1M

COXSACKIE B4 36C - 1M

CRAB APPLE 2x-6c

CRAT/CACTUS/CHINA Ø -30C

CRATAEGUS Ø - 50M

CREATINE MONOHYDRATE 3C- 30C

CRESOLUM 3C - 1M

CRICHEL PIG NOV 01 20013C - 200C

CROCODYLUS 9C - 10M

CROCUS SATIVA 6X - 50M

CROTALUS CASC. (P) 6C -CM

CROTALUS HORRIDUS (P) 6C- 50M

CROTIAL CRASC 12X - 1M

CROTON TIG. (P) 6X - 50M

CROW (DIVYA) 30C - 50M

CRYPTOSPORIDIUM STOOL 3X- 10M

CRYPTOTYMPANA FACIALIS3C - 1M

CUBEBA OFF Ø - 1M

CUCURBITA PEPO 3X - 10M

CULEX PIPIENS 9C - 10M

CULICOIDE (BEASTLYBITER) 3C - 10M

CUPRESSUS LAWS. Ø - 10M

CUPRUM ACETICUM 9X - 50M

CUPRUM ARS. (P) i: 3C -

CUPRUM BROMATUM (P) 3C -1M

CUPRUM CARB 9C - 50M

CUPRUM CUM CARC 18C -50M

CUPRUM FLUORATUM 6C -10M

CUPRUM IOD 9C - 10M

CUPRUM LACTICUM 3C -200C

CUPRUM MET. i: 3C - CM

CUPRUM MUR. 9C - 50M

CUPRUM NIT 9C - 10M

CUPRUM OXYDATUM i: 3C -10M

CUPRUM PHOS 9C - 50M

CUPRUM SILICATUM i: 3C -1M

CUPRUM SULPH 6X - 10M

CURARE 6C - CM

CURIUM(244) MURIATICUM18C - 1M

CURIUM(244) NITRICUM 18C- 1M

CURIUM(248) MURIATICUM18C - 10M

CURIUM(248) NITRICUM 18C- 1M

CYANOCITTA CRISTATA 3C -10M

CYCAD CIRC 6X - 30C

CYCLAMEN Ø - CM

CYCLOPHOSPHAMIDE (P) 12C- 1M

CYCLOSPORIN (P) 9C - 10M

CYCUS REVOLUTA 3C - 30C

CYDONIA VULGARIS Ø - 10M

CYGNUS COLUMBIANUS 3C -CM

CYGNUS CYGNUS 12C - 50M

CYGNUS OLOR (FEATHER) 3C- 10M

CYMBIDIUM ORCHID 6C - 1M

CYNARA SCOLYMUS 6C - 1M

CYNODON DACTYLON 3C - 10M

CYPERMETHRIN 3C - 200C

CYPERUS PAPYRUS 6C - 10M

CYPRAEA EGLANTINA 9C -10M

CYPRIPEDIUM 3C - 10M

CYPROSTAT 3X - 12C

CYPROTONE 3X - 30C

CYRTOPODIUM 3C

CYSTEINUM 3C - 10M

CYTAMEN 3X - 1M

CYTOMEGALOVIRUS 6X - 10M

D N A 12C - 10M

D.D.T (P) 6C - 10M

D.N.A. (PLANT) i: 3C -30C

DACARBAZINE (P) 12C -30C

DAKTARIN CREAM 3C - 200C

DAMA DAMA (FUR) i: 3C -1M

DAMASCUS ROSE 6X - 10M

DAMIANA (TURNERA) Ø -10M

DAN PI (PAEONIA SUFF) 3C- 30C

DANAZOL (P) 9X - 30C

DAPHNE INDICA 3C - 50M

DAPSONE (P) 6X - 30C

DATE (FRESH) 3C - 30C

DATURA ARB. 3C - 10M

DATURA FEROX (P) i: 3C -

DEAD SEA WATER 3C - 10M

DECADURABOLIN (P) 3C -10M

DENDROASPIS POLYLEPSIS(P) i: 3C -

DENDROBATES AURATUS 6C -1M

DENGUE FEVER 18C - 200C

DENTAL ADHESIVE (OPUSPCF) 3C - 1M

DENTAL AMALGAM 9C - CM

DENTAL COMPOSITE 6C -10M

DENTAL PLAQUE 3C - 1M

DEPIXOL (P) 6X - 1M

DEPOMEDRONE 6X - 200C

DERMACENTOR ANDERSONI 3C- 1M

DERRIS PINNATA 3C - 1M

PAGE 5

DESMODIUM GANGETICUM 3C- 200C

DETRUSITOL 6X - 12C

DEXAMETHASONE (P) 6X -200C

DEXAMPHETAMINE SULPHATE3C - 200C

DHEA 3C - 1M

DIAMOND IMMERSION 12C -10M

DIAMORPHINE (P) 6X - 10M

DIAMOX (P) 3C - 200C

DIANETTE (P) 6X - 10M

DIAZEPAM (P) 6X - 10M

DIAZIDE (P) 3C - 30C

DICENTRA SPECTABILIS 30C- 1M

DICENTRA SPECTABILIS 3C- 30C

DICHAPETALUM 6C - 10M

DICHLORO WEEDKILLER 3X -18C

DICHLOROBENZENE (P) 6X -30C

DICLOFLEX (DICLOFENAC)6X - 12X

DIDANOSINE 12 - 30C

DIDRONEL (P) 3C - 30C

DIGESTIVE ENZYMES(SOLGAR) 3C - 30

DIGITAL DERMATITISLESION 6C - 30C

DIGITALIS (P) 6X - 50M

DIGITOXINUM (P) 3C - 10M

DIGOXIN (P) 6C - 10M

DIHYDROCODEINE (P) 6X -30C

DILTIAZEM 3C - 12C

DIMOTAPP LA 3C - 30C

DIOMEDEA EXULANS 6C - 1M

DIONAEA MUSCIPULA 3C -10M

DIOSCOREA Ø - 50M

DIOSPYRUS KAKI(CALIFORNIA) 9C - 10M

DIOSPYRUS KAKI CREVELDspecial order

DIOXIN (P) 6C - 1M

DIPH/TETANUS/ACELL-PERTUS3C - 10M

DIPHTHERIA VACCINE 6C -10M

DIPHTHERINUM 12C - 50M

DIPSACUS SYLVESTRIS 3X -1M

DISTACLOR (P) on order

DISTALGESIC (P) 6X - 10M

DISTEMPER NOSODE 6C -10M

DIXARIT 3C

DMSA (CAPTOMER)

DOCETAXEL (P) (p) 6C -1M

DOLICHOS PRURIENS 6C -10M

DOLPHIN SONG 3C - 10M

DOPAMINE HYDROCHLORIDE3C - 1M

DORYPHORA DECIMLINEATA30C - 10M

DOUGLAS FIR ESSENCE 3C -10M

DOXAZOSIN (P) 3C - 30C

DOXYCYCLINE 12C - 10M

DPT VACCINE (P) 12C - CM

DPT/POLIO/HIB VACC. (5IN 1) (P) 3C - 50M

DRAGONFLY (ANAXIMPERATOR) 3C - 50M

DREPANA (MOTH) 3C - 30C

DROPERIDOL (P) 3C - 12C

DROSERA Ø - CM

DROSOPHILA MEL (FRUITFLY) 3C - 1M

DRYMIS GRANATENSIS 3X

DUBOISIA MYOPOROIDES 6C- 10M

DUCK EGG 30C - 1M

DUCK EGG SHELL (DIVYA)18C - 10M

DUKORAL CHOLERA VACCINE6X - 10M

DULCAMARA (P) 6X - MM

DUROMINE (P) 12C - 30C

DUTASTERIDE (P) 6X - 12X

DYS. CO. 18C - 50M

DYSPROSIUM BROMATUM (P)3C - 1M

DYSPROSIUM CARBONICUM i:3C - 1M

DYSPROSIUM MET. (P) i:3C -

DYSPROSIUM NITRICUM (P)3C - 10M

DYSPROSIUM OXYDATUM i:3C - 10M

DYSPROSIUM SULPHURICUM3C - 1M

E. COLI 12C - 50M

EAGLE (DIVYA) 33C - 50M

EARTH (ELEMENT) 12C - 1M

EARTHWORM (DIVYA) 33C -10M

ECHINACEA ANG. Ø - 10M

ECHINACEA PURP. Ø - 10M

ECLIPSE TOTALITY 3X -30C

EDRONAX 3C - 200C

EFALIZUMAB 6C -

EFAVIRENZ 3C - 30C

ELAEIS GUINEENSIS 12C -10M

ELAPS COR. 9C - CM

ELATERIUM. 3C - 10M

ELECTRICITAS 18C - CM

ELECTRICITAS HIGHVOLTAGE 9C - 10M

ELM BACH FLOWER RX. 3C -10M

EMBELIA RIBES 3C - 200C

EMERALD i: 3C - 50M

EMERALD IMMERSION 12C -10M

ENALAPRIL (P) 6C - 12C

ENALLAGMA CARUN. 6C - 1M

ENCEPHALITIS VACC. (P)6C - 10M

ENROFLOXACIN (P) 3X -10M

ENTAMOEBA HISTOLYTICA36C -10M

ENTEROBACTER CLOACAE 3C- 30C

ENTEROCOCCINUM 30C - 10M

EPHEDRA SINICA 6C - 10M

EPIGAEA REPENS 3C - 1M

EPILIM (P) 3C - 200C

EPILOBIUM PALUSTRE Ø -200C

EPIPHEGUS Ø - 50M

EPIPHYSIS OVINUM 18C -1M

EPIRUBICIN (P) 3C - 1M

EPOXY RESIN 9C - 10M

EQUINE EHRLICHE RISTICII3C - 10M

EQUINE FLU & TETANUS9C - 1M

EQUINE INFLUENZA (A1/A2)3C - 10M

EQUINE NASAL SWABS(MIXED) 3C - 200C

EQUINE RHINO-PNEUMONITIS3C - 10M

EQUINE SARCOID 12C - 1M

EQUINE STRANGLES VACCINE3C - 10M

EQUINE TETANUS TOXOIDVACC 6X - 10M

EQUISETUM ARVENSE 3C -1M

EQUISETUM HYEMALE Ø -10M

ERBIUM MET. (P) i: 3C -

ERDIC PRIMIUM 3C - 30C

ERECHTHITES 6C - 10M

ERGOTINUM (P) 3C - 10M

ERIGERON CANADENSE 6C -10M

ERIODICTYON GLUT. Ø -10M

ERITHACUS RUBECULA 12C -1M

ERUCA SATIVA 3C - 6C

ERYNGIUM AQUATICUM Ø -1M

ERYNGIUM MAR 12X - 10M

ERYTHRAEA CENTAURIUM 6X- 30C

ERYTHROMYCIN (P) 3C -10M

ERYTHROPOIETEN (P) 9X -10M

ESCHSCHOLZIA CAL. Ø -10M

ESOMEPRAZOLE MAGNESIUMi: 3C - 30C

ESSIAC 6X - 30C

ETHAMBUTOL 3C - 30C

ETHER 3X - 50M

ETHIDIUM BROMIDE (P) 3C- 30C

ETHOSUXIMIDE ELIXIR (P)3C - 12C

ETHYLENE GLYCOL (P) 3C -1M

ETHYLICUM 18C - CM

ETOPOSIDE (P) 6C - 30C

EUCALYPTUS Ø - 50M

EUGENIA JAMBOSA 6C - 10M

EUGYNON '30' 3C - 200C

EUONYMUS EUROPOEUS 6C -200C

EUPATORIUM PERFOLIATUM Ø- 50M

EUPATORIUM PURPUREUM Ø -CM

EUPH/ALL C/SABAD 6X -200C

EUPHORBIA HETERODOXA i:3C - 200C

EUPHORBIA LATHYRUS 6C -10M

EUPHORBIA PILULIFERA 3C- 10M

EUPHORBIUM OFF 3X - 50M

EUPHRASIA OFF. Ø - 50M

EUPIONUM 12C - 10M

EUROPIUM CARBONICUM i:3C- 1M

EUROPIUM IODATUM (P) 3C- 50M

EUROPIUM MURIATICUM (P)3C - 50M

EUROPIUM NITRICUM 3C -1M

EUROPIUM OXYDATUM (P) 6C- 50M

EUROPIUM PHOSPHORICUM(P) i: 3C -

EXCREMENTUM CAN. 6C -10M

EXHAUST FUMES 3C - 1M

FABIANA IMB. 3C - 10M

FAECALIS 18C - 10M

FAGOPYRUM 6C - 10M

FAGUS SYLVATICA 3C - 50M

FAGUS SYLVATICA PURPUREA3C - CM

FALCO CHERRUG 9C - 10M

FALCO PEREGRINUS 3C -50M

FAX CAELESTIS ALLENDE i:3C - 10M

FEATHERS 12C - 10M

FEL TAURI 3C - 50M

FELINE CHLAMYDIA NOSODE18C - 10M

FELINE ENTERITIS 30C -1M

FELINE FLU 12C - 10M

FELINE HAIR 3C - 10M

FELINE IMM. VIRUS (AIDS)12C - 10M

FELINE LEUKAEMIA NOSODE6C - 10M

FELINE LEUKAEMIA VACCINE6C - 10M

FELINE NOSODE COMB 36C -10M

FELINE OVARY 3X - 200C

FELINE RCPL VACCINE 3C -10M

FELINE RHINOTRACHEITISNOS. 12C - 10M

FELINE TRICAT VACCINE(P) 30C - 10M

FEMODENE (P) 6C - 12C

FENTANYL 3C - 30C

FERRIC SULFATE 3C - 12C

FERRUM ARSENICUM i: 3C -10M

PAGE 6

FERRUM BROMATUM 3X - 10M

FERRUM CARB 9C - 10M

FERRUM CITRICUM 3C - 30C

FERRUM FERROCYANATUM i:3C - 1M

FERRUM FLUORATUM i: 3C -1M

FERRUM IOD. i: 6C - MM

FERRUM LACTICUM 6C - 50M

FERRUM MAGNETICUM 9C -50M

FERRUM MET. i: 3C - CM

FERRUM MUR. 6X - CM

FERRUM NITRICUM 6X - 1M

FERRUM OXYDATUM i: 3C -10M

FERRUM PHOS. i: 6X - 50M

FERRUM PIC. i: 3C - 10M

FERRUM PROTOX i: 3C -200C

FERRUM SILICATUM i: 3C -50M

FERRUM SULPH 6X - 10M

FERRUM TARTARICUM i: 3C- 1M

FIBRO-VEIN (P) 3C - 6C

FICUS CARICA 6X - 1M

FICUS INDICA (FRUCTUS)6X - 10M

FICUS MACROPHYLLA 3C -1M

FICUS RELIGIOSA Ø - 10M

FILIX MAS Ø - 10M

FIRE (ELEMENT) 3C - 10M

FIVE FLOWER REMEDY 6C -50M

FLAGYL (P) 3C - 10M

FLAVUS 36C - 1M

FLECAINIDE (P) 3C - 30C

FLIXOTIDE (P) 6C - 30C

FLOR DI PIEDRA 6C - 1M

FLORINEF 6X - 200C

FLUANXOL 3C - 30C

FLUCLOXACILLIN (P) 3C -10M

FLUCONAZOLE (P) 3C - 10M

FLUORESCENT (MERCVAPOUR) 6C - 10M

FLUORIC ACID (P) 6X - CM

FLUOROSILICIC ACID (P)3C - 200C

FLUOROURACIL (5 FU) (P)3C - 10M

FLURAZEPAM (P) 36C -

FLUTAMIDE (P) 6X - 6C

FLUVASTATIN (P) 3C -200C

FOENICULUM VULG. Ø - 1M

FOLIC ACID i: 3C - 30C

FOLLICLE STIM. HORMONE9C - 1M

FOLLICULINUM (P) 6X - CM

FOOT ROT - SHEEP (2002)3C - 30C

FOOT ROT (GOAT) 30C -200C

FOOT ROT (SHEEP) 3C -200C

FOOTIT DRY ROT 3C - 200C

FORDHAM WATER 3X - 30C

FORMALDEHYDE (P) 9X -10M

FORMIC ACID 3X - 50M

FORMICA RUFA. 6X - CM

FOSCARNET (P) 3C - 30C

FOUR ELEMENTS (GUILD) 3C- 1M

FRAGARIA VESCA Ø - 10M

FRAGONDY ROCK 3C - 30C

FRANCISCEA UNIFLORA Ø -50M

FRAXINUS AMER. Ø - 10M

FRAXINUS EXCELSIOR 3X -1M

FRAXINUS EXCELSIOR (ASH)3C - 50M

FREEMONTEDENDRON 3X -30C

FRISIUM (CLOBAZAM) 3C -12C

FROG (CHYTRID FUNGUS) 3C- 30C

FROG SPAWN 3X - 10M

FRONTLINE FLEA SPRAY 3C- 10M

FRUCTOSE 3X - 10M

FRUSEMIDE (P) 3C - 200C

FUCUS SPIRALIS JELLY 3X- 200C

FUCUS VES. Ø - 50M

FULIGO 9C - 1M

FUMARIA OFFICINALIS 6C -10M

FUMARIC ACID 3X - 10M

GABBRO ROCK i: 3C - 6C

GADOLINIUM MET. (P) i:3C -

GADOLINIUM SULPH (P) 3C- 10M

GADUS MORRHUA i: 3C -10M

GAERTNER (BACH) 18C -50M

GALEGA OFFICINALIS Ø -10M

GALIUM APARINE Ø - 50M

GALLICUM ACIDUM 3X - 50M

GALLIUM ARSENATUM (P) i:6X -

GALLIUM BROMATUM 12C -1M

GALLIUM METALLICUM i: 3C- 10M

GALLIUM MURIATICUM (P)3C - 10M

GALLIUM SULPHURICUM (P)3C - 10M

GALLUS DOMESTICUSFENNICUS i: 3C - 10M

GALPHIMIA GLAUCA Ø - 10M

GAMBOGIA (P) 6X - CM

GAMMAGLOBULIN (P) 12C -10M

GAN CAO 3C - 30C

GANCICLOVIR (P) 3C - 10M

GANGA WATER 3C - 1M

GANGA WATER (CALCUTTA)36C - 1M

GANGA WATER (GAUMUK) 36C- 1M

GANGA WATER (VARANASI)36C - 1M

GANODERMA LUCIDUM 3C -1M

GARDEN SNAIL 36C - 10M

GARDNERELLA VAG 18C - 1M

GAULTHERIA Ø - 10M

GAVIA IMMER 9C - 1M

GELATINA i:3C - 1M

GELSEMIUM 6X - CM

GENISTA TINCTORIA 6C -200C

GENTAMICIN (P) 6X - 1M

GENTIANA CLUSII 30C - 1M

GENTIANA CRUCIATA 3X -10M

GENTIANA LUTEA Ø - 10M

GEOCOCCYX CALIFORNIANUS12C - 1M

GERANIUM MACULATUM Ø -10M

GERANIUM ROBERTIANUM Ø -10M

GERMANIUM DIOXIDE i: 3C- 10M

GERMANIUM IODATUM 3C -1M

GERMANIUM MET. i: 3C -CM

GERMANIUM MURIATICUM (P)6C - 1M

GERMANIUM SULPHURATUM i:3C - 10M

GERMEN PULLI 6C - 10M

GERRIS LACUSTRIS 3C - 1M

GETTYSBURG 9C - 10M

GEUM RIVALE 6C - 1M

GIARDIA LAMBLIA 6C - 50M

GINGKO BILOBA Ø - 10M

GINKGO (GUILD) 3X - 30C

GINSENG Ø - 10M

GLANDULAR FEVER (MONO)30C - 50M

GLECHOMA HEDERACEA 6C -10M

GLICLAZIDE 3C - 1M

GLIVEC (IMATINIB) (P) 3C- 30C

GLOBULARIA ALYPUM 6C -30C

GLONOIN 6X - 50M

GLUCOBAY (ACARBOSE) (P)3X - 6C

GLUCOSAMINEHYDROCHLORIDE 3X - 1M

GLUTEN 3C - 10M

GLYCERINUM 3X - 1M

GNAPHALIUM Ø - 50M

GNAPHALIUM LEONTOPODIUM9C - 1M

GOLD (GEM ESSENCE) 3C -200C

GOLDEN BERYL (GEMESSENCE) 6X - 10M

GOLDEN TOPAZ IMMERSION12C - 10M

GOLDFISH 6X - 50M

GONAL-F (P) 3C - 30C

GOOSE FAT i: 3C - 10M

GORILLA (SEDATED) BLOOD3C - 10M

GOSSYPIUM 3X - 50M

GRANATUM 6C - 10M

GRANATUM (SEEDS) 6C -30C

GRANITE i: 3C - 50M

GRAPHITES i: 6X - MM

GRATIOLA 6C - 10M

GRAZON 90 3C - 18C

GREAT WALL OF CHINA i:6C - 30C

GREEN 6X - 10M

GREEN (A. WAUTERS) 3X -1M

GREEN FLUORITE 3C - 30C

GREENHAM ULTRASOUND 3C -30C

GRINDELIA Ø - 50M

GUACO Ø - 1M

GUAIACOLUM 3C - 1M

GUAIACUM Ø - 50M

GUARANA Ø - 10M

GUINNESS 6C - 30C

GUNNERO 3C - 30C

GUNPOWDER i: 6X - 50M

GYMEA LILLY 3C - 1M

GYMNEMA SYLVESTRE (P) 6C- 50M

GYMNOCLADUS CANADENSIS3C - 10M

GYROMITRA ESCULENTA (P)3C - 1M

H. C. G. (HORMONE) 12C -10M

HABU SNAKE (P) 6X - 10M

HADRIAN'S WALL 6C - 1M

HAEMATITE (GEM ESSENCE)3C - 1M

HAEMATOPOTA PLUV 3C - 1M

HAEMOGLOBIN 12C - 200C

HAEMOLYTIC STREPT. 4C -1M

HAEMOPHILUS INFLUENZA12C - 10M

HAFNIUM METALLICUM 12C -10M

HAFNIUM OXYDATUM i: 6X -10M

HALIAEETUS LEUCOCEPHALUS6C - CM

HALL IN TIROL

HALOCYNTHIA RORETZI 9C -1M

HALOGEN LIGHT 6C - 1M

HALOPERIDOL (P) 12C -50M

HAMAMELIS VIRG. Ø - CM

HARDPAD 18C - 200C

HARPAGOPHYTUM Ø - 10M

PAGE 7

HAZEL 3C - 10M

HEART 9C - 200C

HEARTWORM NOSODE 36C - 1M

HEATHER (SCOTTISH) 18C -1M

HEAVY WATER 18C - 1M

HECLA LAVA i: 6X - 50M

HEDEOMA PULEGIOIDEStincture on

HEDERA HELIX 3C - 50M

HELIANTHUS Ø - 10M

HELICOBACTER HEPATICUSarrived

HELICOBACTER PYLORII 12C- 50M

HELIUM 6C - 50M

HELIX TOSTA i: 3C - 200C

HELLEBORUS NIGER (P) 6X- CM

HELMINTHOCORTON Ø - 200C

HELODERMA HORRIDUM 6C -10M

HELODRILUS CALIGINOSUS3C - 50M

HELONIAS DIOICA Ø - 50M

HEMLOCK (SPAYGRIC) 3C -30C

HENNA 3C - 10M

HEPAR SULPH. i: 6X - MM

HEPATICA TRILOBA 3X -30C

HEPATITIS (CANINE) 12C -10M

HEPATITIS A + B NOSODECOMB 12C - 10M

HEPATITIS A NOSODE 30C -10M

HEPATITIS A VACCINE 6C -10M

HEPATITIS B NOSODE 30C -10M

HEPATITIS B VACCINE 3C -50M

HEPATITIS B VACCINE 6C -10M

HEPATITIS C NOSODE 18C -10M

HERACLEUM 6X - 10M

HERBOXONE (P) 6C - 30C

HERCEPTIN (P) 3C - 30C

HERPES PROGENITALIS 18C- CM

HERPES SIMPLEX 18C - CM

HERPES ZOSTER 12C - 50M

HEVEA BRASILIENSIS i: 3C- 10M

HIB TITER VACCINE 6C -1M

HIB VACCINE 6C - CM

HIERACIUM PILOSELLA Ø -1M

HIGHLAND SPRING WATER 6C- 10M

HIMALAYAN CRYSTAL SALT3C - 50M

HIPPOCAMPUS KUDA 6C -10M

HIPPOMANES (HERING) 9C -10M

HIPPOPHAE RHAMNOIDES 3C- 30C

HIPPOZAENINUM 18C - 10M

HIPPURIC ACID 3C - 10M

HIRUNDO RUSTICA 9C - 10M

HISTAMINUM (P) 6X - 10M

HISTAMINUM PURUM (P) 6X- 50M

HOANG NAN 6C - 10M

HOITZIA COCCINEA Ø - 30C

HOLLY BERRY 6X - 10M

HOLM OAK 3X - 30C

HOLMIUM BROMATUM 3C -10M

HOLMIUM METALLICUM (P)12C - 10M

HOLMIUM MURIATICUM 3C -10M

HOLMIUM OXYDATUM 12C -1M

HOLMIUM PHOSPHORICUM i:3C - 1M

HOMARUS 9C - CM

HONEY 3X - 10M

HONEY CAPPINGS 3X - 30C

HONEY FUNGUS 3C - 12C

HORNBEAM 3C - 50M

HORSE CHESTNUT FEMALE 3X- 30C

HORSE CHESTNUT MALE 3X -1M

HORSE DANDER 18C - 10M

HORSE FLU VACCINE 6C -10M

HORSE FLY 3C - 200C

HORSMAN DUST FILINGS 3C- 12C

HOUSE DUST 18C - 10M

HOUSE DUST MITE 12C - 1M

HUMAN IG 3C - 200C

HUMBOLDT PENGUIN i: 6X -50M

HUMULUS LUPULUS Ø - 50M

HURA BRAZILIENSIS 3X -50M

HYACINTHOIDES NONSCRIPTA

HYALURONIC ACID 3C

HYDRALAZINE (P) 3C - 6C

HYDRANGEA ARBORESCENS Ø- 10M

HYDRASTININUM MUR (P) 6X- 1M

HYDRASTINUM MURIATICUM(P) 3C - 200C

HYDRASTIS CANADENSIS Ø -CM

HYDROBROMIC ACID (P) 3X- 10M

HYDROCORTISONE (P) 6X -50M

HYDROCOTYLE Ø - 10M

HYDROCYANIC ACID 9C -50M

HYDROGEN 9X - CM

HYDROGEN PEROXIDE 3C -10M

HYDROGEN SULPHURATUM 6C- 1M

HYDROIODIC ACID 3C - 10M

HYDROPHIS CYAN. 6C - 50M

HYDROQUINONE 3C - 30C

HYDROXUREA (P) 3X - 10M

HYENA (SALIVA) 36C - 10M

HYENA HAIR i: 3C - 1M

HYGROSTIS CAPILLARIS 6C- 30C

HYOSCINE HYDROBROM. (P)6X - 10M

HYOSCYAMUS (P) 6X - MM

HYPERICUM Ø - CM

HYPERICUM / CALENDULA 3X- 6C

HYPOTHALAMUS 6C - 10M

IBERIS AMARA Ø - 10M

IBUPROFEN (P) 6X - 10M

ICHTHYOLUM 6C - 10M

IGF DEER VELVET EXTRACT3C - 12C

IGNATIA (P) 6X - MM

IGNIS ALC. (FIRE) 3C -50M

IGUANA 9C - 1M

ILEX AQUIFOLIUM (HOLLY)3X - 10M

ILEX PARAGUARIENSIS 3X -1M

ILLICIUM ANISATUM 6C -10M

IMIGRAN 3C - 1M

IMIPRAMINE (P) 6X - 1M

IMMUNOGLOBULIN A 6C -200C

INDAPAMIDE 6C

INDIGO (A. WAUTERS) 3X -10M

INDIGO (COLOUR) 3X - 10M

INDIGO TINCTORIA i: 3C -10M

INDINAVIR 6X - 30C

INDIUM BROMATUM 3C - 1M

INDIUM MET. i: 3C - 50M

INDIUM MURIATICUM (P) 3C- 1M

INDIUM OXYDATUM i: 3C -1M

INDIUM PHOSPHORATUM i:3C - 1M

INDIUM SULPURICUM (P) 3C- 1M

INDOCID (P) 30C

INDOLUM 6X - 1M

INFLUENZA (BEIJING)VACC. 92 (P) 30C

INFLUENZA VACC. 92 (P)12C -

INFLUENZA VACCINE 00-01(P) 6C -10M

INFLUENZA VACCINE 01-02(P) 3C -10M

INFLUENZA VACCINE 02-03(P) 3C -10M

INFLUENZA VACCINE 03-04(P) 3C - 10M

INFLUENZA VACCINE 04-056C - 10M

INFLUENZA VACCINE 05-063C - 10M

INFLUENZA VACCINE 06-073c - 10M

INFLUENZA VACCINE 07-08(P) 3C - 10M

INFLUENZA VACCINE 94 (P)12C - 30C

INFLUENZA VACCINE 95-96(P) 12C -1M

INFLUENZA VACCINE 96-97(P) 6C - 10M

INFLUENZA VACCINE 97-98(P) 6C - 10M

INFLUENZA VACCINE 98-99(P) 6C -10M

INFLUENZA VACCINE 99-00(P) 30C - 10M

INFLUENZIA VACCINE 95/96(P) 6C - 30C

INFLUENZINUM (P) 9C -50M

INSIDON 3X - 200C

INSULATARD ( HUMAN) (P)3C - 200C

INSULIN (HUMAN) 3C - 1M

INSULIN INJ. ( HUMAN)(P) 12X - 10M

INSULIN INJ. (PIG) (P)6X - 10M

INTAL (P) 6X - 30C

INTERCEPTOR (P) 3C - 10M

INTERFERON BETA 1A 6C -10M

INULA 6C - 10M

IODOFORMUM (P) 3C - 1M

IODUM 6X - CM

IONAMIN 3X - 6C

IPECACUANHA (P) 6X - 50M

IPOMEOA TURPETHUM 3C -1M

IRBESARTAN (P) 3C - 6C

IRIDIUM BROMATUM 3C - 1M

IRIDIUM METALLICUM i: 3C- CM

IRIDIUM MURIATICUM 3C -10M

IRIDIUM SULPHURICUM 3C -1M

IRIS TENAX Ø - 1M

IRIS VERS. 6C - 50M

IRISH WET TURF 3C - 200C

IRON PYRITES 3C - 30C

ISIA ISABELLA 3C - 1M

ISTIN 3C - 12C

IVERMECTIN (P) 3C - 10M

IVY BERRY P 6X - 10M

IXODES DAMMINI 9C - 10M

JAAGZIEKT 3C - 30C

JAAGZIEKT B 3C - 30C

JABORANDI (P) 6X - 10M

JACARANDA COROBA Ø - 10M

JACOB LADDER ESSENCE 3C- 1M

JADE (J SHERR) i: 3C -50M

JADE-GREEN (GEM ESSENCE)30C - 50M

JALAPA 6C - 10M

JAPANESE ENCEPHALITIS(P) 3C - 10M

JAPANESE RED CEDAR 18C -30C

JATROPHA CURC 6C - 10M

JATROPHA GOSS. 3X - 10M

PAGE 8

JET (GEM ESSENCE) 6C -10M

JET FUEL (P) 3C - 10M

JET LAG (ARN/ELEC/RADBR) 30C - 1M

JEWS EAR FUNGUS 3C - 30C

JIAHLAH 6C - 30C

JOHNEINUM (MYCOBACT. 9C- 1M

JONESIA ASHOKA 6C - 1M

JUA HUA 3C - 30C

JUGLANS CIN. 6C - 10M

JUGLANS NIGRA 6C - 200C

JUGLANS REG 6C - 10M

JUNCUS EFFUSUS 6C - 30C

JUNIPER VIRG Ø - 10M

JUNIPERUS COM. Ø - 10M

JUSTICIA ADHATODA 6C - 10M

JUSTICIA RUBRUM 3C - 12C

KALI ACETICUM 3X - 10M

KALI ARS. (P) 6X - 50M

KALI BICARBONICUM 3C -10M

KALI BICH. (P) 6X - CM

KALI BROM. (P) 6X - CM

KALI CARBONICUM 6X - CM

KALI CAUSTICUM 3C - 10M

KALI CHLORICUM (P) 6X -50M

KALI CHROM SULPH 6X -10M

KALI CYANATUM (P) 6X -50M

KALI FERROCYANATUM (P)6X - 10M

KALI FLUORATUM 6X - 10M

KALI HYPOPHOSPHORICUM 3X- 200C

KALI IODATUM 3X - 50M

KALI MANGANICUM 9C -200C

KALI MURIATICUM 3X - 50M

KALI NITRICUM 9X - 50M

KALI PHOSPHORICUM 6X -CM

KALI PICRICUM (P) 3C -1M

KALI SILICATUM i: 3C -50M

KALI SULPH. 6X - CM

KALMIA Ø - 50M

KALVANGI OIL 3X - 200C

KAMALA Ø - 200C

KEEZHARNELLY 3C - 30C

KENNEL COUGH NOSODE 30C- 10M

KENNEL COUGH VACCINE 3C- 10M

KETOCONAZOLE 3C - 200C

KIDNEY 6C - 1M

KIGELIA AFRICANA(FRUCTUS) 3C - 10M

KILLGERM ULV 500 (P) 6C-12C

KLEBSIELLA 9C - 10M

KOALA 6C - 10M

KOMBUCHA CULTURE 3X - 1M

KOOKABURRA 3C - 1M

KREOSOTUM p 6X - 50M

KRYPTON 6C - 50M

KURCHI 3C - 10M

L-TRYPTOPHAN 3C - 200C

LABETALOL (P) 6C - 1M

LABURNUM ANAGYROIDES (P)3C - 10M

LAC ASINUM 6C - 50M

LAC BOVINUM 6X - 10M

LAC BUFFALO (INDIAN) 9C- 10M

LAC CAMELINUM 6C - 10M

LAC CANINUM 6X - CM

LAC CANINUM (JACKRUSSELL) 3C - 1M

LAC CAPRINUM 3C - 50M

LAC CAPRINUM (SANKARAN)36C - 10M

LAC DEFLOR. 6X - CM

LAC DELPHINUM 12C - CM

LAC DU BONNET WATER 3X -200C

LAC ELEPHAS MAXIMUS 30C- 10M

LAC EQUINUM 6C - CM

LAC FELINUM 18C - 50M

LAC GLAMA 6C - 10M

LAC HUMANUM 12C - CM

LAC HUMANUM (DIVYA) 36C- 10M

LAC HUSKY 3C - 10M

LAC LEON 36C - 50M

LAC LOXODONTA AFRICANA6C - 10M

LAC LUPINUM 6C - 50M

LAC MACROPUS 18C - 50M

LAC MATERNUM 206C - CM

LAC ORYCT. (RABBIT'SMILK) 3C - 10M

LAC OVIS ARIES 3C - 10M

LAC PACOS 6C - 10M

LAC PRIMATUM 206C - 50M

LAC PUMA CONCOLOR 6C -10M

LAC RHESUS 18C - 10M

LAC SUIS 6X - 1M

LAC SUIS (DIVYA) 33C -10M

LAC VACC FLOC 3C - 10M

LACERTA AGILIS 3C - CM

LACHESIS i: 6X - MM

LACHNANTHES 6C - 10M

LACTIC ACID 3X - 50M

LACTUCA VIROSA Ø - CM

LADYFERN 3X - 1M

LAMIUM ALBUM Ø - 10M

LAMIVUDINE (P) 3C - 1M

LAMIVUDINE (3TC) (P) 3C- 200C

LAMPONA CYLINDRATA 6C -10M

LAMPROHIZA SPLENDIDULA9X - 10M

LANTHANUM BROMATUM 3C -10M

LANTHANUM CARBONICUM i:3C - 10M

LANTHANUM FLUORATUM i:3C - 1M

LANTHANUM IODATUM (P) 3C- 10M

LANTHANUM MET 12C - 10M

LANTHANUM MURIATICUM 3C- 10M

LANTHANUM OXYDATUM i: 3C- 10M

LANTHANUM SULPHURICUM(P) 3C - 1M

LAPIS ALB. 9C - 10M

LAPIS IMMERSION 30C -10M

LAPIS LAZULI (ENZIAN) 3C- 10M

LAPIS LAZULI (GEMESSENCE) 6C - 10M

LARCH BACH FLOWER RX. 6X- 200C

LARIAM (P) 12X -10M

LARUS ARG.(SEAGULL) 12C- 50M

LARVA LUCILIA SERICATA3C - 10M

LASER BEAM (2940 NM) 3C- 1M

LASIUS NIGER 3C - 1M

LATE CRATAEGUS 3X - 30C

LATEX VULCANI 12C - 10M

LATHYRUS JAPONICUS 3X -10M

LATHYRUS ODORATUS 3C -1M

LATHYRUS SATIVUS 6C -50M

LATRODECTUS HASSELTII 6C- 10M

LATRODECTUS MACTANS 6X -CM

LAUROCERASUS Ø - 50M

LAURUS SASSAFRAS (P) 6X- 30C

LAVENDER 3X - 50M

LDN 3C - 30C

LECITHIN 6X - 10M

LEDERMYCIN (P) 6X - 30C

LEDUM PAL. Ø - CM

LEGIONELLA 9C - 10M

LEMNA MIN. Ø - 10M

LENTINULA EDODES 3C - 1M

LEONURIS CARDIACA Ø -10M

LEPIDIUM BON. Ø - 10M

LEPIDIUM SATIVUM 3C -200C

LEPIDOCHELYS OLIVEACEA6C - 10M

LEPORYCYPREA MAPPA 30C -10M

LEPROMINIUM 30C - 50M

LEPTANDRA Ø - 10M

LEPTOSPERMUSUM 3X - 10M

LEPTOSPIROSIS NOSODE 6C- 10M

LEPUS EUROPAEUS (FEMALE)6C - 30C

LEPUS EUROPAEUS (FUR) i:3C - 200C

LEPUS EUROPAEUS (MALE)6C - 30C

LESPEDEZA CAPITATA 6C -1M

LETROZOLE i: 3C - 30C

LEUCA ASPERA 3C - 30C

LEVAQUIN P 6X - 200C

LEVICO WATER 6X - 200C

LEVISTICUM OFFICINALE Ø- 10M

LEVOMEPROMAZINE 15C - 1M

LEYCESTERIA FORMOSA 3C -30C

LIATRIS SPICATA 6X - 1M

LIGNOCAINE (P) 3C - 10M

LIGNOSPAN SPECIAL 3C -30C

LIGNOSTAB-A (P) 3C -30C

LIGNUM AQUILARIAE 6C -10M

LILIUM TIG. 6X - CM

LIME TREE 3C - 1M

LIME TREE BLOSSOM 3C -30C

LIMENITIS BRED. CAL. i:6X - 50M

LIMESTONE 3C - 50M

LIMULUS CYCLOPS 6C - 50M

LINARIA 3C - 1M

LINARIA PURPUREA 6C - 1M

LINDANE (P) 3C - 1M

LION HAIR (FEMALE) i: 6x- 200C

LION HAIR (MALE) i: 3C -1M

LIOTHYRONINE (P) 3C - 6C

LIQUORICE (GLYCYRRHIZA6C - 1M

LISINOPRIL 6C -

LISTERIA 18C - 1M

LITHIUM ARSENICOSUM i:3C - 1M

LITHIUM BENZOICUM 3C -1M

LITHIUM BROMATUM 3C -10M

LITHIUM CARBONICUM (P)i: 6X -

LITHIUM FLUORATUM 6X -10M

LITHIUM IODATUM (P) 6C -10M

LITHIUM LACTICUM 3X -10M

LITHIUM METALLICUM 9C -50M

LITHIUM MURIATICUM 3X -50M

LITHIUM NITRICUM onorder

LITHIUM NITRONATUM (P)i: 6X -

PAGE 9

LITHIUM OXYDATUM (P) i:3C -

LITHIUM PHOSPHORICUM i:3C - 50M

LITHIUM SILICATUM i: 3C- 10M

LITHIUM SULPHURICUM (P)3C - 10M

LITHOBIUS FORFICATUS 3C- 10M

LIVIAL (P) 3C - 30C

LOBELIA CARDINALIS 3C -1M

LOBELIA ERINUS Ø - 1M

LOBELIA INF. 3X - CM

LOBELIA SYPHILITICA Ø -1M

LOBENELDOPA (P) 6X - 11C

LOBULARIA MARITIMA 3C -1M

LOFEPRAMINE (P) 6X - 1M

LOGYNON 6C - 200C

LOLIUM TEMULENTUM Ø -200C

LONICERA CAPRIFOLIUM 3X- 1M

LONICERA XYLOSTEUM 3X -1M

LORAZEPAM (P) 6X - 1M

LOSARTAN (P) 3C - 200C

LOSEC 3C - 10M

LOTUS 3X - 50M

LOTUS CORNICULATAUS 3X -30C

LOURDES WATER 30C - 1M

LOVE BIRD 9X - 1M

LOXAPINE (P) 3C - 12C

LOXOSCELES RECLUSA 6C -50M

LUACHAR ANNAVERNA 3c -200

LUFFA AMARA 3C - 200C

LUFFA BINDAL 3C - 1M

LUFFA OPERCULATA Ø - 10M

LUMBAR DISC 6C - 200C

LUMBRICUS TERR. 6X - 10M

LUNA i: 3C - 10M

LUSTRAL (P) 3C - 30C

LUTENISING HORMONE 6C -1M

LUTETIUM FLUORATUM i: 3C- 10M

LUTETIUM MET (P) 12C -10M

LYCHNIS COR. (MAGENTA)3X - 200C

LYCHNIS COR. (WHITE) 3X- 30C

LYCOPERSICUM SOLANUM 6C- 10M

LYCOPOD. COMPLANATUM 3C- 1M

LYCOPODIUM Ø - MM

LYCOPUS VIRG. Ø - 50M

LYME VACCINE (CANINE) 3C- 10M

LYMPH GLAND 9C - 1M

LYNX CANADENSIS 6C - 1M

LYNX RUFUS 6C - 10M

LYPRESSIN 3C - 12C

LYSIMACHIA NUMMULARIA 6C- 10M

LYSSIN 18C - CM

M. A. P 9C - 1M

M.R. VACCINE (P) 9C - 1M

MADOPAR (P) 6X - 1M

MAG POL ARCT i: 6X - CM

MAG. POL. AMBO. i: 6C -CM

MAG. POL. AUST. i: 6X -CM

MAGENTA (A. WAUTERS) 3X- 10M

MAGNESIA ARSENICATA i:3C - 10M

MAGNESIA BROMATA 3C -50M

MAGNESIA CARBONICA i: 6X- CM

MAGNESIA FLUORATA 9C -50M

MAGNESIA IODATA 6C - 10M

MAGNESIA LACTICA 3C -10M

MAGNESIA METALLICA i: 3C- 10M

MAGNESIA MURIATICA 3X -50M

MAGNESIA NITRICA 9C -10M

MAGNESIA OXALATA i: 3C -10M

MAGNESIA OXYDATA i: 3C-1M

MAGNESIA PHOSPHORICA i:6X - CM

MAGNESIA SILICATA 6C -50M

MAGNESIA SULPHURICA 6X -MM

MAGNETITE (GEM ESS.) 3C- 10M

MAGNOLIA 3X - 10M

MAGPIE FEATHER 3C - 200C

MAIASAURA LAPIDEA 6C -10M

MAJEPTIL 9C - 1M

MALANDRINUM 18C - CM

MALARONE 9C - 1M

MALATHION 36C - 10M

MALUS SYLVESTRIS (APPLETR) 12C - 10M

MALVIA SILVESTRIS 6C -10M

MANCINELLA (P) 6X - 50M

MANDRAGORA (P) 6X - 50M

MANERIX (P) 3C - 12C

MANGANUM (ACET) 6X - 50M

MANGANUM BROM 9C - 10M

MANGANUM CARB i: 3C -10M

MANGANUM IODATUM 3C -10M

MANGANUM MET i: 6C - 50M

MANGANUM MUR. 12C - 50M

MANGANUM NITRICUM 3C -10M

MANGANUM OXALICUM (P) i:3C - 1M

MANGANUM OXYDATUM 3C -1M

MANGANUM PHOS 9C - 50M

MANGANUM SULP 3C - 10M

MANGIFERA INDICA Ø - 50M

MANOSARAVAR WATER 3C -6C

MANTIS RELIGIOSA 3C -10M

MAPLE SYRUP 3C - 1M

MARBLE 9C - 50M

MARCAINE (P) 12C - 10M

MARVEL OIL 3C - 30C

MARVELON (P) 3C - 30C

MASTISIS MILK 91 6X -30C

MASTITIS BLOOD (COW) 3C- 1M

MASTITIS MILK 6C - 1M

MASTITIS MILK (DAVIDBAILEY) 3C - 1M

MASTITIS MILK (MIXED) 3C- 1M

MAXALT MELT (P) 6X - 30C

MEASLES VACCINE 3C - 50M

MECONIUM HUMANUM 3C - 1M

MECONOPSIS (BLUE POPPY)3C - 10M

MEDICAGO LUPULINA 3C -30C

MEDORRHINUM 9C - MM

MEDORRHINUM AMER. 18C - 50M

MEDUSA (PHYSALIS) 6C -10M

MEGESTROL (P) 6C - 12C

MEL CUM SAL 6X - 200C

MELANOMA 6C - 50M

MELATONE 12X - 1M

MELATONIN 3C - 1M

MELILOTUS Ø - 50M

MELISSA Ø - 10M

MELITAGRINUM 36C - 1M

MELLERIL (P) 18C -

MELOXICAM 3C - 30C

MELPHALAN (P) 3C - 12C

MENINGITIS A+C VACCINE(P) 6C - 10M

MENINGITIS C - 99VACCINE (P) 12C - 10M

MENINGOCOCCUS NOSODE 30C- 10M

MENISPERMUM CANADENSE 6C- 10M

MENITORIX 3C - 200C

MENJUGATE VACCINE 3C -10M

MENSES 6C - 30C

MENTHA PIP. Ø - 10M

MENTHOL 3C - 1M

MENYANTHES 3C - 50M

MEPHIGASTRYL 3X - 6X

MEPHITIS 6C - 50M

MEPROBAMATE (P) 6X -200C

MERC AURUM 9C - 1M

MERC BROM 9C - 50M

MERC CHROM OXYD 9C - 1M

MERC CYAN 6X - 50M

MERC FLUOR 9C - 10M

MERC NIT OXYD 9C - 10M

MERC PHOS 9C - 10M

MERC PRAEC FLAV i: 3C -30C

MERC PRAEC RUBER (P) i:3C -

MERC SULPH i: 3C - 1M

MERC SULPH BASIC 9C -10M

MERC. IOD. FLAV. i: 3C -50M

MERC. IOD. RUB. i: 6X -50M

MERC. SOL. i: 6X - CM

MERCILON 3C - 30C

MERCURIALIS PERENNIS Ø -10M

MERCURIUS DULCIS (P) i:3C -

MERCURIUS CORR. (P) 6X -CM

MERCURIUS KALI IODATUM (P)3C - 10M

MERCURIUS PRAEC. ALBUS P3C - 10M

MERCURIUS VIV. i: 6X -MM

MERCURY ARSENICOSUM i:3C - 30C

MERCURY SELENIDE (P) i:3C - 1M

MESALAZINE i: 3C - 30C

METEORITE (NUALA EISING)i: 3C - 10M

METFORMIN (P) 6X - 10M

METHADONE SYRUP (P) 6X -10M

METHANE 3C - 10M

METHIONINE 3C - 30C

METHOTREXATE (P) 6C -10M

METHYLDOPA (P) 6C - 1M

METHYLENE BLUE 3C - 1M

METHYLENE CHLORIDE (P)3C - 200C

METHYLPARABEN 3C - 30C

METHYLPREDNISOLONE (P)3C - 200C

METOCLOPRAMIDE (P) 3C -30C

MEZEREUM Ø - CM

MICA 12C - 1M

MICROGYNON (P) 3C - 10M

MICROVAL (P) 3C - 200C

MICROWAVE 750 MHZ 3C -10M

MIGRIL 3C - 200C

MILKY WAY (ESSENCE) 3C -10M

MILLEFOLIUM 6C - CM

MIMOSA EUR. (ACACIA D.)12X - 10M

MIMOSA PUDICA 6C - 10M

PAGE 10

MIMULUS BACH FLOWER FX3X - 1M

MIMUS POLYGLOTTOS i: 6X- 200C

MINOCYCLINE (P) 3C - 1M

MINULET (P) 6C - 30C

MIRANDA HOT SPRING 3C -200C

MIRAPEXIN (P) 3C - 12C

MIRTAZAPINE 6C - 10M

MISODENDRUM 3C - 1M

MITCHELLA REPENS 6C - 1M

MITOTANE (P) 3C - 30C

MITOZANTRONE (P) 9C -30C

MIXED GRASSES 12C - 10M

MIXED MOULDS 30C - 10M

MIXED POLLEN &GRASSES 12C - 1M

MIXED POLLEN CO. 12C -10M

MMR VACCINE (P) 9C - 10M

MOBILE PHONE (NUALAEISING) 3X - 10M

MOBILE PHONE (P EYRE)12C - 1M

MOBILE PHONE 1800MHZ 3C- 10M

MOBILE PHONE 900MHZ 3C -1M

MODISAL 3C - 30C

MODURETIC (P) 6X - 30C

MOLDAVITE (GEM ESSENCE)3C - 10M

MOLINGA OLEIFERA 6X -30C

MOLLUSCUM CONTAGIOSUM12C - 10M

MOLYBDENIUM BROMATUM (P)i: 3C - 1M

MOLYBDENIUM MET i: 3C -50M

MOLYBDENIUM MURIATICUM(P) i: 3C - 1M

MOLYBDENIUM OXYDATUM (P)i: 3C -

MOLYBDENIUM SILICATUM i:3C - 10M

MOLYBDENIUM SULPHURATUMi: 3C - 1M

MOMORDICA BALSAMINA 3C -10M

MOMORDICA CHARANTIA 6C -200C

MONKEY PUZZLE TREE 3C -1M

MONOSODIUM GLUTAMATE 3C- 10M

MONTELUKAST SODIUM 3C

MOON CACTUS 3C - 1M

MOONSTONE (GEM ESSENCE)3C - 50M

MORAXELLA CATARRHALIS 3C- 200

MORBILLINUM 6C - 50M

MORGAN (BACH) CO 18C -CM

MORGAN GAERTNER 18C -50M

MORGAN PURE 18C - 50M

MORINDA CITRIFOLIA 3C -10M

MORION IMMERSION 12C -10M

MORPHINE SULPHATE (P) 6C- 50M

MORPHINUM (P) 6X - CM

MOSCHUS 6C - CM

MOTHER AUROVILLE 12C -1M

MOTOR NEURONE 12C - 30

MOTRIN INFANT'S DROPS 3C- 6C

MRI SCAN 3C - 10M

MRPG3 - SEE MOBI-G3 12C- 10M

MRSA (P) 3C - 1M

MUCOBACTER 36C - 50M

MUCUS (P O'DELL) 3C -12C

MUKADE (P) 6X - 1M

MUMPS VACCINE 3C - 50M

MUREX 6C - 10M

MURIATIC ACID 6X - 50M

MUS MUSCULUS 6C - 10M

MUSCA DOMESTICA 3C - 1M

MUSCARINUM MURIATICUM 3C- 1M

MUSTELA ERMINEA i: 3C -1M

MUTABILE ( PATERSON) 30C- 10M

MYALGIC ENCEPH. (M.E.)36C - 1M

MYCOBACTERIUM AVIUM 6C -1M

MYCOPLASMA (PHEASANT) 3C- 10M

MYCOPLASMA PULMONIS(RATS) 6C - 10M

MYCOPLEX COREOLUS 3C -10M

MYGALE LASIODORA 12C -CM

MYOSOTIS 3X - 10M

MYRICA CER. Ø - 10M

MYRISTICA SEB. 3X - 50M

MYRRH Ø - 10M

MYRTUS COMM. 3X - 1M

MYTILUS EDULIS 3X - 1M

MYXOMATOSIS 6C - 1M

N-NITROSO-N-METHYLUREA6C - 30C

NABALUS SERPENTARIA 3C -50M

NADANA WATER 3X - 200C

NAJA i: 3C - CM

NANNARI ROOT 3C - 30C

NAPHTHALINUM (P) 6X -10M

NAPHTHOQUINONE 9X - 1M

NAPROSYN (P) 6X - 10M

NARCISSUS 6C - 10M

NARCOTINUM (P) i: 3C -1M

NARDIL (P) 6X - 10M

NARDOSTACHYS JATAMANSI3C - 1M

NASTURTIUM AQUATICUM 6C- 1M

NATRUM ACETICUM 3C - 1M

NATRUM ARS. 9X - CM

NATRUM BENZOICUM 3C -30C

NATRUM BICARBONATE 3C -10M

NATRUM BICHROMATE 3X -10M

NATRUM BROMATUM 3C - 50M

NATRUM CACODYLATE (P) 6X- 1M

NATRUM CARB. 6X - CM

NATRUM CAUSTICUM 3C -50M

NATRUM CHOLEINICUM 3X -10M

NATRUM DICHLOR (P) 3C -1M

NATRUM FLUORATUM 3C -50M

NATRUM FLUOROSILICATUM(P) 3C - 1M

NATRUM HYPOCHLOR. 6X -10M

NATRUM HYPOSULPH 30C

NATRUM IODATUM 3X - 50M

NATRUM LACTICUM 3C - 10M

NATRUM MUR. 3X - MM

NATRUM NITRICUM 3X - 10M

NATRUM OXALACETICUM 6X -1M

NATRUM PHOS. 3X - CM

NATRUM PICRICUM 3C - 30C

NATRUM SAL. 3X - 50M

NATRUM SILICATUM 6X -10M

NATRUM SULPH. 6X - MM

NATRUM TELLURATUM i: 3C- 1M

NAUTILUS (SHELL) i: 3C -10M

NEEM 3C - 1M

NEEM (GUILD) 6X - 30C

NEEM OIL 3C - 6C

NEFARALIN (P) 6C - 1M

NEGUNDO ACEROIDES 6C - 30C

NELUMBO NUCI. SEM. 3C -30C

NELUMBO NUCIFERA (LOTUS)9C - 50M

NEODYMIUM MURIATICUM (P)6X - 10M

NEODYMIUM NITRICUM (P)3C - 1M

NEODYMIUM OXYDATUM (P)i: 3C -

NEODYMIUM PHOSPHORICUM(P) i: 3C -

NEON 6C - 10M

NEPENTHES (P) 9X - 10M

NEPETA CATARIA 3X - 1M

NEPTUNIUM(237)MURIATICUM 18C - 50M

NEPTUNIUM(237) NITRICUM18C - 50M

NETARALIN 3X - 12C

NEURONTIN 3C - 12C

NEW FOREST EYE 6C - 10M

NEWSPRINT 3X - 1M

NICCOLUM IOD 9C - 10M

NICCOLUM MET i: 3C - CM

NICCOLUM MURIATICUM (P)6X - 10M

NICCOLUM NITRICUM (P) 3C- 1M

NICCOLUM OXY 9C - 10M

NICCOLUM SIL 9C - 10M

NICCOLUM SULPH. 3C - 50M

NICOTIANA TABACUM TOSTUM3C - 1M

NICOTINE PATCH 3C - 30C

NICOTINUM (P) 6X - 10M

NIFEDIPINE (P) 3C - 1M

NIGARI 6X - 30C

NIGELLA SATIVA 6C - 10M

NIOBIUM CARBONATUM i: 3C- 10M

NIOBIUM FLUORATUM 3C -1M

NIOBIUM METALLICUM i: 3C- CM

NIOBIUM MURIATICUM 3C -10M

NIOBIUM PHOSPHORATUM 12C- 10M

NIOBIUM SILICICUM i: 3C- 1M

NITRAZEPAM (P) 6X - 200C

NITRI SPIRITUS DULCIS 3C- 1M

NITRIC ACID 6C - CM

NITRICUM OXYDATUM 3C -10M

NITRO MURIATIC ACID 6X -10M

NITROFURANTOIN 6X - 1M

NITROGEN 3C - 50M

NITROGENUM OXYGENATUM 3C- 10M

NITROMORS (P) 3C - 30C

NOCTILUCA 6X

NORDENAU WATER 6X - 30C

NOREPINEPHRINEBITARTRATE (P) 6X - 200C

NORETHISTERONE (P) 3C -200C

NORGESTREL i: 3C - 10M

NORIMIN (P) 6X - 30C

NORTH SEA OIL MUD 3X -15C

NUPHAR LUTEA Ø - 50M

NUTRAMIGEN 3C - 1M

NUTRAZYM 3X - 1M

NUVAN STAYKIL 6C - 30C

NUX MOSCHATA 6C - CM

NUX VOMICA (P) 6X - MM

NYCTANTHES ARBOR TRISTIS6C - 10M

NYMPHAEA NOUCHALI 6C -10M

NYSTATIN (P) 9C - 10M

NYYCTERINIA CAPENSIS 6C- 30C

O.C.T. RUBBER 6C - 10M

OAK 3X - 50M

OAK APPLE 3C - 30C

PAGE 11

OAK BACH FLOWER R. 3C -30C

OAK GALLS, KNOPPER 6C -10M

OAK MOSS 3C -10M

OBSIDIAN 3C - 1M

OBSIDIAN (GEM ESSENCE)3C - 50M

OCHOTONA PRINCEPS i: 3C- 1M

OCIMUM CAN. 6C - 1M

OCIMUM CARYOPHYLLATUM 3C- 6C

OCIMUM GRATISSIMUM 3C -TO BE

OCIMUM SANCT 6C - CM

OCTOPUS (LESSER) 3C -10M

OCTOPUS INK 3C - 10M

ODESSA OIL 6C - 30C

OENANTHE CROCATA Ø - CM

OESTROGEN (P) 6X - 10M

OESTROGENS (CONJ.) (P)6C - 1M

OFLOXACIN i: 3C - 1M

OFLOXACIN (EYE-DROP) 6c -30

OIL OF CADE 3X - 6X

OKOUBAKA AUBR. Ø - 50M

OLBAS OIL 6C - 30C

OLDENLANDIA HERBACIA 6X- 1M

OLEANDER 6X - 50M

OLEANDER (JAPANESEWHITE) 6C - 10M

OLEUM ANIMALE 6C - 10M

OLEUM JEC. 6X - 50M

OLIBANUM SACRUM i: 3C -10M

OLIVE (RHODES) 3C - 10M

OLIVE (SAMOS) 3X - 30C

OLIVE (SYRIAN) 3C - 10M

ONISCUS ASELLUS 6C - 10M

ONOSMODIUM 12X - CM

OOPHERINUM (OVARIANGLAND) 12X - 10M

OPAL (RAW) PLUS MATRIXi: 3C - 50M

OPIUM (P) 6C - CM

OPTICURL (HAIR PERM) 6X

OPTIMINE 3X - 30C

OPUNTIA VULGARIS 3X -50M

ORANGE 3X - 10M

ORANGE (A. WAUTERS) 3X -10M

ORCHIS MORIO 3C - 1M

ORCHITINUM 9X - 10M

OREODAPHNE CALIFORNICA Ø- 10M

ORF NOSODE 6C - 10M

ORIGANUM Ø - 50M

ORNITHOGALUM UMB. Ø -10M

ORTHENE ACEPHATE 3C -30C

ORTHOSIPHON STAMINUS 6C- 200C

OSMIUM METALLICUM i: 3C- CM

OSMIUM MURIATICUM (P) 3C- 10M

OSMIUM OXYDATUM 3C - 1M

OSTEOARTHRITIS NOSODE18C - 50M

OSTRICH FEATHER 3C - 10M

OTRIVINE (NASAL SPRAY)3C - 30C

OVA TOSTA i: 3C - 10M

OVI GALL PELLIC 3C - 50M

OVUM MELOPS. UNDULATUS6C - 10M

OVUM CHELYDRAE 3C - 10M

OXACILLIN 3C - 200C

OXALIC ACID 6X - CM

OXALIS ACETOSELLA 6C -1M

OXAZEPAM 6X - 200C

OXYGENIUM 3C - 50M

OXYTETRACYCLINE (P) 12C- 10M

OXYTROPIS LAMBERTII (P)3C - 10M

OXYURANUS MICROLEPIDOTUS18C - 1M

OXYURIS 12C - 1M

OYSTER 3C - 50M

OZONE 6C - CM

P V A EMULSION 3C - 6C

PAEONIA OFF Ø - 10M

PALLADIUM BROMATUM 6X -1M

PALLADIUM IODATUM (P) i:3C - 1M

PALLADIUM METALLICUM i:3C - CM

PALLADIUM MURIATICUM P3C - 1M

PALLADIUM NITRICUM onorder

PALLADIUM SULPHURICUM i:3C - 1M

PALOMENA PRASINA 3C -12C

PALOONDO 3X - 10M

PAMIDRONATE DISODIUM (P)3C - 30C

PANCREATIN 9C - 10M

PANDION HALIAETUS 3C -1M

PANTHERA ONCA (SPOTTED)6C - 10M

PANTHERA PARDUS (BLOOD)9C - 10M

PAPAVER RHOEAS 6C - 10M

PAPYRUS EGYPTIAN

Litchi - wolfberry

Posted on April 3, 2010 at 2:40 AM

Are efect pe esenta vitala a ficatului şi rinichilor, ameliorand  vederea in diabetul cauzat de căldură internă .

Este indicata in stari de  generală cu deficienţă a esenţei vitale .

Dr Li prezinta efectele fructului Litchi, un pom ce isi are originea in China


  1. Wolfberries chinezesc poate îmbunătăţii tulburarile de vedere cauzate de diabetul de tip 2

 

 

Lin are experienţă în biochimie şi cercetare ochi,

 

Fructele Wolfberries sunt luminoase portocaliu-roşu, de formă alungită .


Litchi fruct a ajuta la reechilibrarea homeostaziei, stimuleaza sistemul imunitar, hranirea ficatului şi rinichilor şi de a îmbunătăţi viziune.

Li a vrut să înţeleagă mecanismele de efectele wolfberry pe viziunea şi a început proiectul în iulie 2008.

 

Lin si colegii sai au descoperit ca wolfberries au niveluri inalte de zeaxantina, luteina, polizaharide şi polyphenolics, care s-au dovedit a îmbunătăţi viziune, inclusiv prevenirea degenerescenţei maculare legate de vârstă şi retinopatiei diabetice.

 

Cercetatorii folosesc wolfberries uscate şi examinarea efectelor acestora asupra pigmentul retinei stratul de celule epiteliale.

 

"Este stratul de celule numai în măsura spatele retinei, şi oferă un suport fundamentale ale retinei întreg, la fel ca baza a unei clădiri", a spus Lin. "Toate nutrienti care trec prin stratul de celulă."

 

Prin utilizarea de tip-2 şoareci cu diabet zaharat, cercetatorii studiaza efectele wolfberries privind stresul oxidativ, unul dintre factorii care apare in retinopatia diabetica, care este o complicaţie comună a diabetului zaharat si principala cauza de orbire la adulţi americani.

 

"Stresul oxidativ este cunoscut ca insuficienţă de celule din producţia de oxigen reactive", a spus Lin. "Cellular stresul oxidativ este implicat in numeroase boli umane, cum ar fi diabetul zaharat, insuficienţă viziune şi orbire."

 

Cercetatorii au studiat reticulul endoplasmatic, care este implicat în care procesul de pliere a proteinelor are loc într-o celulă.

Atunci când acumularea de proteine agregate desfasurate apare persistenta, reticulul endoplasmatic este sub stress prelungit ce  va determina în cele din urmă moartea celulara.

 

In vitro şi in vivo au arătat că fitochimicale wolfberry au efect de  protejare a  pigmentaului retinian, a  celulelor epiteliale cand exista hiperglicemie .


Constatările arată că fructele au efect local privind stresul oxidativ, reactiveaza sistemul AMPK enzime şi reduce stresul reticulului endoplasmatic.

 

"AMPK este o enzimă-cheie în balanţa energetică a homeostaziei celulare", a spus Lin. "Rezultatul curente de cercetare va conduce la dezvoltarea unor regimuri alimentare în prevenirea unei boli oculare."

 

Cercetătorii continuă să studieze wolfberries şi beneficiile acestora pentru sănătate.

 

Cercetarea face parte dintr-un domeniu în mişcare rapidă numit nutrigenomics, care studiaza efectele alimentelor asupra genei exprimare şi de boală.

Nutrienţi au dovedit a influenta expresia genelor .


 

Cercetarile au fost prezentate la conferinta de Biologie Experimentală 2009 şi 2009 Societăţii Americane de Biologie Celulara de conferinte. Proiectul este finanţat de un grant de la Centrul de K-stat de cercetare biomedicală excelenţă.

Sursa Science Daily

 

 
Rss_feed

Reumatologie

Add to Google

-